Gestiona el teu correu Xtec amb Gmail

Tens el teu correu de l’Xtec ple de brossa? Estàs fart d’haver de baixar-te el correu sempre en un programa i haver-lo de configurar en un ordinador? Vols tenir tots els teus correus ordenats i classificats, i a més que els puguis buscar en un “plis-plas”? T’agradaria disposar de més de 100 Mg al teu correu? I tot això a Internet?

Si les teves respostes són SI, cal que llegeixis les instruccions que tens més avall i començar a recuperar el teu correu de l’Xtec que molts teníem ja deixat i oblidat.

 

 

Jo ho he provat i m’ha semblat molt útil. Ara tinc tot el meu correu via web.Fer l'ullet

El correu de Gmail permet afegir altres comptes per ser gestionats de forma centralitzada.
Això pot facilitar consultar i gestionar el correu de la XTEC des de qualsevol lloc (a l’escola, a casa, a la sala de professors, a l’aula d’informàtica…) amb totes les funcionalitats i avantatges del correu de Gmail:

 • cerca ràpida dels missatges (no cal classificar, només cercar el que
  us interessa un munt d’espai
  : què són els 100 Mb de la XTEC davant dels 7415.446491 Megabytes (i pujant) d’espai d’emmagatzematge gratuït de
  Gmail?. No necessitareu esborrar res, no hi ha problema d’espai
 • un tractament acurat que desvia el correu no desitjat a una carpeta “spam”,
  amb esborrat automàtic als 30 dies
 • etc..

Si teniu un compte de Gmail, aneu a l’adreça http://gmail.google.com/gmail
Si no en teniu, allà mateix en podeu demanar-ne un.

Font: http://www.xtec.cat/crp-terrassa/gmail/gmail.htm

No cal que canvieu l’idioma per seguir les instruccions que us indiquen en aquest document:

Correu Gmail amb XTEC

11 thoughts on “Gestiona el teu correu Xtec amb Gmail

 1. Montse

  No! Pots fer que surti com adreça de correu sortint la de l’Xtec. Mira el vídeo de les instruccions que et proposa en el primer comentari d’aquest article.

 2. Mia

  Hola Montse,
  vaig seguir la teva recepta per tenir tot el meu correu unificat al gmail i m’ha anat de meravella. Avui però, he entrat per error al Thunderbird i he vist que tinc tots els missatges de l’XTEC allà per descarregar ( més de 500). I jo els vaig borrant del gmail. Pregunta: pot ser que se’m bloquegi el correu? Jo estava convençuda que els gestionava i els borrava del servidor de l’XTEC, però ara m’adono que no. Si em saps clarificar-ho, t’estaré molt agraïda. Moltes gràcies,
  Mia

 3. Marta

  Hola
  he creat un compte gmail per gestionar les diferents adreces, però voldria saber com puc recuperar la carpeta de desats de xtec ja que m’ocupen molt. Quina solució hi ha d’emmagatzemar els mails que vull conservar? Gràcies! Marta

 4. Mia

  Hola Montse,

  és posssible continuar recuperant tots els correus (gmail i xtec), com feiem fins ara, amb la migració de correus que la xtec ha fet?
  Gràcies,
  Mia

 5. Montse Escoi Martínez Post author

  Salutacions!
  Jo ho tinc fet però he hagut de fer un canvi en la configuració. Has d’anar a Configuració i edita la informació la informació del compte xtec.
  Has de canviar el servidor pop, que posava em sembla “pop.xtec.cat” i posar smtp.gmail.com. Prova-ho i si et funciona diga’m algo perquè vull publicar un article en el bloc. Gràcies

 6. Mia

  Hola Montse,

  gràcies per la teva resposta tant ràpida. A mi no em funciona. Em diu que hi ha un error al servidor. Però una companya de feina i de racó Tic, ho ha provat i li va bé. Ella també ha canviat el port predeterminat pel 995. No se perquè em dóna aquest error. La veritat és que m’aniria molt millor conservar la configuració que ara tinc, que no haver-ho de tornar a fer amb la xtec, que a més no té les mateixes possibilitats de configuració.

  Moltes gràcies,
  Mia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà