Xarxa social: Facebook

Facebook és un lloc web de xarxes socials, basat en l’intercanvi de fotografies, i ara també de vídeos, entre usuaris registrats. El web es va crear originalment per als estudiants universitaris dels Estats Units, inicialment per a Harvard. Actualment està obert a qualsevol persona que disposi d’adreça de correu electrònic. Els usuaris es poden organitzar per grups i unir-se a xarxes concretes en relació a la seva situació acadèmica o zona geogràfica.

El nom de Facebook (llibre de cares) es refereix dels llibres amb fotografies que representen els membres d’un campus universitari nord-americà, que es donen als nous estudiants o personal.

Facebook va ser llançat el 4 de febrer de 2004 i el febrer del 2007 va arribar a ser el web d’aquestes característiques amb més usuaris registrats de tot el món, superant la xifra de 30 milions, segons alexa.com. Després d’haver assolit l’èxit als Estats Units, actualment comença a entrar amb força a Europa.

Segons diversos reportatges publicats a la premsa noruega, Facebook està sent utilitzat pels departaments de recursos humans de les empreses per obtenir informació dels aspirants a llocs de treball.

El maig del 2008, i gràcies a la traducció feta pels propis usuaris, va aparèixer la versió del Facebook en llengua catalana.

Aquí teniu un vídeo que explica molt bé con funciona:

També podeu veure una notícia que parla sobre els perills del Facebook:

http://www.tv3.cat/videos/777719

3 thoughts on “Xarxa social: Facebook

  1. Roblvv07

    There are a variety of parties are waiting for you in the end of the year . There are a variety of parties are waiting for you in the end of the year . The more it??s used,the deeper the color becomes,the better the texture becomes . buy hermes belts Gucci handbags come in all sizes, colors, and styles . Nevertheless, you may still find wide designs that include the actual mens release shoes like the loafers as well as brogues as well as traditional leather-based footwear . It has been shown copies of designer handbags can stand the test, only careful nursing, a copy of handbags will accompany you to the past few years . It was popular and stands for a position and statue then.Combining with retro bags, I love it much more . The most appropriate one is the best for you . Before introducing these products, the brand comes into my mind firstly . Check out your collection of the authentic designer handbags, you will find that almost all your designer handbags have the signature of the brand name monogram lining on the bag, the designer monogram is woven into the fabric or they make their logo as the hardware decoration attaching on the bag, you cannot find it on the fake designer handbags . Because the tree is only harvested for bark about every nice years or so,cork is vegan and the tree suffers no long term damage from the harvest . Then the Cyber Monday is coming, in which day lots chanel bags of people go to have online shopping . Women who work in high-class places may have deep chanel handbags touch about this opinion.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà