Previsió municipal del temps en el teu bloc

El servei Metereològic de Catalunya (Meteocat) ofereix en la seva web, la predicció fins a 8 dies del temps d’un municipi de Catalunya.

Per tal de posar la imatge de la predicció, cal que primer escolliu el municipi en aquesta web (clica a sobre de la imatge):

previsio1.jpg

A continuació us sortirà la imatge de la predicció que podreu afegir en el vostre bloc,  i aquesta  s’anirà actualitzant constantment cada dia.

Aquí teniu la predicció d’Argentona:

També podeu crear un petit enllaç a sota de la predicció  general de Catalunya (clica la imatge) i mireu com queda en el widget del temps que tinc en el bloc:

argentona.jpg

7 thoughts on “Previsió municipal del temps en el teu bloc

 1. Pilar

  Hola,
  He intentat fer el que dius per inserir la predicció en una pàgina web elaborat amb Dreamweaver o sigui en format htm però no em surt, em pots aclarir com ho he de fer? Gràcies

 2. Montse

  Cal que agafis l’adreça de la imatge de la predicció municipal i que la insereixis com una imatge en el Dreamweaver, en lloc d’agafar-la de l’ordinador l’agafes d’internet. Es fàcil

 3. patxigu

  Hola Montse!!
  La meva pregunta no és sobre el tema d’aquest post.Però te l’ha posos aquí perque hi ha més comentaris.
  tinc o tenia (encara no ho sé un bloc personal en la següent adreça:
  http://www.hipolit.xtec.cat/blocs/tictacescolaremeinfantiliprimaria
  Al que tenia info de totes les meves activitats com a professional a les escoles on he estat treballant , l’ultima de l’Escola CEIP Vallgorguina on treballo al present curs 08/09.
  Pot ser que aquests de Xtec Blocs hagin esborrar la meva pagina?, perque tenia quasi 7.000 visites desde el març d’aquest any que el vaig crear i fer operatiu. Posos l’adreça al buscador del Google i no em surt, surt la pagina general de XtecBlocs. Si me l’han esborrat és una putada com una casa.
  Pots assessorar-me?
  Gràcies!!
  Patxi

 4. patxigu

  Hola Montse!!
  Digo lo de la putada, porque han sido centenares de horas de trabajo y dedicación.y si me la han borrado sin comunicarlo, no tiene nombre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà