Traductor automàtic de webs

Els traductors en línia permeten presentar la teva web o el teu bloc en més llengües d’aquella en la qual està escrita; encara que la traducció automàtica té molt camí per davant, la traducció entre llengües properes com el català i el castellà dóna resultats prou bons.

Un traductor automàtic del català a altres llengües molt útil és un de desenvolupat per l’empresa Transledium per a la web de la Generalitat de Catalunya.

castella1.jpg

english.jpg

Només cal afegir un enllaç en una pàgina, a diverses, o a totes; no s’ha de fer cap més canvi. Podeu afegir-lo al blogroll del vostre blog, o a dins del text d’una entrada específica, o enganxar el codis que us proposen a la plantilla del blog per ensenyar el botó que fa la traducció i que s’obre a una finestra nova.

Entreu aquí i copieu-vos els codis: http://www.empresadata.com/trad/index.php

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà