Tornen les Jornades Tècniques per a la Coordinació d’informàtica?

Mirant el pla de formació  TAC per aquest curs, m’ha cridat l’atenció que hi ha previst QUATRE Jornades Tècniques per a la Coordinació d’Informàtica.

jornades.JPG

Després d’un any sense Jornades i 2 sense SATIs, espero que es recuperi aquesta formació tant important pels que estem dia a dia treballant com a coordinadors.

També m’agradaria que es recuperés el SATI tal i com era fa un parell d’anys, donant una formació com cal i específica pel càrrec que ocupem en el centre. Entenc que sense una bona formació tècnica és impossible dinamitzar les TIC en el centre.

5 thoughts on “Tornen les Jornades Tècniques per a la Coordinació d’informàtica?

  1. M. Carme

    No sé si has vist també que no hi ha cap curset ni inicial ni avançat per fer pàgines webs, ni cursos amb suport PHP. I he enviat un e-mail a la xtec i m’han contestat que: “la politica del departament està orientant els cursos cap a continguts de caire didàctic, d’aplicació directa amb els alumnes”.
    O sigui que els mestres que comencem a saber una mica com va aquest món d’Internet (webs, blocs, webs dinàmiques..)com podem acabar de formar-nos? si no en fan ni un relacionat amb pàgines webs o blocs.Com dius tu sense una bona formació és impossible dinamitzar les TIC a les escoles. Bé és un comentari.

  2. Pilar

    A mi també m’agradaria tornar als SATIS com els feiem fa tres anys. Eren molt més enriquidors i realment ens serveien per incoroporar les noves tecnologies a les escoles. Els seminaris que hem fet els darrers anys et donen algune idea però no el que que ens convé per fer la feina de coordinadors d’informàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà