CCleaner portable

 Ara que comença el curs, la gran majoria de coordinadors d’informàtica ens toca revisar els ordinadors i posar-los en bon rendiment. Per això us presento el CCleaner portable que ens facilita no haver d’instal·lar el programa a cada ordinador, sinó que simplement portant-lo en un llapis de memòria (o tenint-lo en xarxa) permet fer més ràpida aquesta feina. Només té 2MB i en català!!!

Welcome to CCleaner

Si voleu tenir els programes netejadors instal·lats teniu dos opcions:

CCleaner clàssic

És el Glary Utilities, que d’entre un munt d’activitats , podem trobar la localització de carpetes buides i la localització de fitxers duplicats en les nostres unitats de disc. Crec que només per això ja val la pena donar-li un cop d’ull. L’he provat i m’ha agradat força, també amb català. Baixa’l directament

 Font d’informació: Fent dissabte a l’ordinador (Bloc La destil·leria)

2 thoughts on “CCleaner portable

  1. Domènec

    La tornada a l’activiat es porta millor amb troballes com aquests dos programes. Salut i bon camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà