Firefox 3

El Mozilla Firefox 3 serà la propera versió estable del navegador d’Internet lliure Mozilla Firefox. El nom en clau del projecte és Gran Paradiso. No hi ha encara una data concreta per al llançament, però s’espera que sigui durant aquest mes de  juny de 2008.

 En el primer dia de descàrrega es vol aconseguir el Record Guiness de Programari més descarregat en 24 hores. Ho podeu promoure afegint aquesta imatge en la vostre web o bloc.


3 thoughts on “Firefox 3

 1. PATXI GARCIA

  Hola Montse!!
  A la web del projecte Mozilla Firefox, està ja disponible una “beta” del Firefox 3, que es pot descarregar i utilitzar-la de “prova” he d’avisar-te que no és molt “estable” encara i fa moltes “petades”-
  Salutacions.
  Patxi Garcia

 2. PATXI GARCIA

  L’adreça és: http://developer.mozilla.org/devnews/index.php/2008/04/02/firefox-3-beta-5-now-available-for-download/
  per a la Beta_5.
  En aquesta altra:
  http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html
  pots triar una altra versió més “estable”, tot i que t’avisen de que està en periode de “proves” i que encara pot fer més “petades”, les quals les van solucionant en la mesura de que el “talkback” mecanisme de recolecció d’informació de la “petada”, dona les seves dades i poden ser comparades i solucionades.Ah! es pot triar idioma, i està en català, basc etc. etc.
  Salutacions!.
  Patxi Garcia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà