iPaper: Inserta fitxers de Scribd

Fa un temps vaig parlar de Scribd en un article, i ja vaig apuntar que era una gran utilitat, tot i que ens blocs Xtec no funcionava: Scribd – Una eina molt útil


Ara Scribd s’ha actualitat amb iPaper que és una aplicació a l’estil del Youtube però de documents. Permet compartir documents en format Word, PDF, Powerpoint, excel, etc. La novetat d’iPaper és que permet integrar-la en qualsevol lloc a l’estil de youtube. És una aplicació altament recomanable per la seva senzillesa i utilitat.

MOLT IMPORTANT! Quan agafeu el codi que us proporciona la web, cal que retalleu el codi i només agafeu el que us marco en aquest exemple, sinó NO FUNCIONA!! (Per fe-ho enganxeu el codi en un word i després trieu el codi necessari).

També podeu veure aquests vídeos de demostració i explicació:

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/9_3vXSzDngA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/H494pL9EURU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

14 thoughts on “iPaper: Inserta fitxers de Scribd

 1. Montse Escoi Martínez Post author

  Gràcies Virgínia!
  Dos aclariments:
  El primer que només heu de retallar el codi embed en el cas que feu blocs de l’xtec; en altres blocs (com blogger) funciona bé.
  Una vegada publicat l’article, si el torneu a editar, per fer modificacions, haureu de tornar a afegir el codi embed.

 2. Pingback: TICB7 » Blog Archive » Allotjament (hosting)

 3. Jordi

  Hola Montse, mira no m´en surto amb el tema d´insertar un fitxer des de l´IPaper.
  He pujat un document, he agafat el codi, l´he retallat entre i l´he insertat en un article però no es visualitza. Cal inserir-lo d´alguna manera especial ?.
  Felicitats pel teu Bloc, ens ajuda molt.

 4. Montse Escoi Martínez Post author

  Doncs ha de funcionar. Copia tot el codi a l’apartat de CODI i llavors retalla tot el que sobra, (des de embed a embed i només per blocs de l’XTEC) tal com indico en aquest article.
  Sort!

 5. rpallar2

  Hola Montse,

  Moltes gràcies per aquesta informació sobre l’scribd. M’ha anat molt bé per pujar documents, però no veig com puc pujar imatges. Al video diu que sí, però a la pàgina de l’scribd no parla d’imatges, en els formats que diu que suporta.

  Si pots donar-me alguna pista t’ho agrairé.

  Rosalia Pallarés

 6. Pingback: Material educatiu » IPaper

 7. Àngels Olivera

  Hola, hola,
  Gràcies, gràcies i gràcies. Sempre que vull fer una cosa passo pel teu espai, sovint trobo la solució com en aquesta ocasió. Ets el nostre referent per trobar recursos pels nostres blocs.
  Àngels

 8. advanced systemcare crack

  AOMEI Partition Assistant Keygen also includes three Wizards for everyday tasks: Extend Partition, Disk Copy, and Partition Copy. The AOMEI Partition Assistant Free Download Copy Wizard allowed us to choose between Quick Copy, which copies just the utilized space, and Sector-by-Sector, which replicates the complete partition structure to a new drive AOMEI Partition Assistant Crack.

 9. app 123vip

  You will be presented with a number of links to these websites and each link will have a short description of what you are likely to find on the website

 10. 123bet

  What a very helpful article. This article is very interesting. I want to thank you for your efforts in writing this wonderful article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà