Yourminis: Widgets i més Widgets

Una mina de widgets pel teu bloc. Especialment interessants els del calendari i els de notícies rss. També hi ha de rellotges, de comptadors enrera, etc. No deixeu de provar-ho!!!

youminis.jpg

Uns quants exemples:

Calendari: Pots afegir l’adreça de l’agenda de google, i el widget pot posar-lo en lloc del calendari que ens proporciona el bloc.

 

Notícies RSS: De qualsevol rss pots crear un widget, però a més pots posar que surti un resum de cada notícia.

 


També us pot ajudar a fer una pàgina amb tots el vostres artícles que tingueu en el bloc. De gran utilitat perquè us visiten els articles més antics i puguin xafardejar tot el que teniu al vostre bloc.

Tots els artícles del Racó Tic

Atenció! Cal que configureu el vostre Rss. Per fer-ho cal anar a l’administració, Opcions i lectura. Allà on posa Canals de Sindicació, cal que poseu Mostra els darrers 200 articles.

 

10 thoughts on “Yourminis: Widgets i més Widgets

 1. ebayot

  Hola, per més que busco no trobo el widget per a fer el recull de tots els articles. Me’l pots dir si-us-plau?
  Gràcies

 2. ebayot

  Hola torno a ser ebayot. Crec que ja he trobat el widget: RSS. El fet és que el configuro i crec que ho faig bé, després he canviat les opcions dRSS de 200 com expliques i copio el codi canviant les mides ja que sinó és molt petit. El fet és que només me’n surten 10 d’articles i en el quadradet petit ademés no actualitzat. Què dec fer malament?

 3. Montse Escoi Martínez Post author

  Tal com deia a l’article mira si has fet això:

  Atenció! Cal que configureu el vostre Rss. Per fer-ho cal anar a l’administració, Opcions i lectura. Allà on posa Canals de Sindicació, cal que poseu Mostra els darrers 200 articles.

 4. ebayot

  Hola Montse, finalment crec que si que funciona això de posar 200 articles, ja ho havia canviat seguint les teves instruccions, potser no vaig guardar bé els canvis. El que em passa és que encara que canvio del codi les mides i les poso més grans 450×600 no se’m canvia a l’hora de la veritat i em surt mini no gran com tu. Potser no copio bé el codi del widget. Aquí tens la meva adreça.
  blocs.xtec.cat/barrachinamusica
  Moltes gràcies.

 5. ebayot

  Ja és l’última ho tinc solucionat. He copiat el teu codi i l’he combinat amb el meu i finalment ho he solucionat. Gràcies.

 6. Andreu GuiuAndreu

  El resultat és molt útil: índexar tots els articles del bloc en un llistat Flash. Funciona. Ara, el que m’interessaria és fer un índex o llistat de continguts però en format html; he mirat, he buscat, però no he trobat res.

  Tinc el programa FeedReader que fa un llistat dels articles del bloc que li indiquis, però no puc copiar ni exportar el llistat que crea aquest programa.

  Teniu alguna idea de com solucionar el tema?

 7. Pingback: Curs Blocs al CEIP PAU CLARIS » Blog Archive » Els widgets al bloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà