Ara que arriba la calor… recordem el Nadal!

A l’escola vam celebrar el Nadal fent l’amic invisible. Tothom havia de portar un regal que fos tan per nen com per nena. A tots els nens i nenes els hi va agradar molt el seu regal.També vam cantar dos cançons, una en català que era molt rockera i divertida i una en anglès que era molt nadalenca. Les cançons ens van sortir molt bé i al públic els hi va agradar molt!!!BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

Dissecció d’un llucet

El passat dijous 30 d’abril vam fer la dissecció d’un llucet. En principi havia de ser un verat però finalment no va poder ser. Com que estem fent el projecte dels peixos i, d’entre altres,  hem vist l’anatomia externa i interna, el millor que podiem fer per acabar d’aprendre-ho era fer una dissecció.Ens vam col·locar per grups i cada grup tenia el seu llucet, els seus guants, una lupa i un regle per mesurar. Primer de tot vam observar la part externa on hi vam poder veure les diferents aletes, la boca, els ulls, la línia lateral, l’opercle,..Abans d’obrir-lo vam mesurar-lo!Un cop vist això, venia el moment més esperat per tots! Vam obrir el peix! Dins hi vam poder observar algunes de les seves parts com per exemple els intestins, el fetge, les brànquies,… i finalment vam poder separar les seves parts per veure millor la seva forma!Per acabar, vam fer una fitxa on havíem de dibuixar el peix i contestar unes preguntes sobre la dissecció. Va ser una experiència que ens va agradar molt a tots!!  BubbleShare: Share photos – Play some Online Games.

Sant Jordi!

El dia de Sant Jordi el vam celebrar amb la representació de la llegenda que van fer els alumnes d’infantil. També vam llegir els poemes que van guanyar el concurs de St Jordi, el nostre guanyador va ser el de la Mònica amb una poesia de l’Escala.Després vam fer unes roses molt maques amb paper pinotxo per poder-les regalar a la mare. Ens va costar però van quedar molt bé! 🙂 BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

JORNADES CULTURALS

El dilluns 16 de març van començar les jornades culturals. A primera hora del matí vam fer unes fitxes sobre la mobilitat segura. A segona hora vam anar a l’aula d’audiovisuals a fer una activitat del RACC. Allà vam veure un vídeo sobre com es desplaçaven els nostres avantpassats. Després vam fer grups per colors i vam fer un quadern sobre el que havíem vist en el vídeo i el que ens va explicar la noia del RACC. Després vam anar al pati i quan vam tornar a classe vam jugar al joc de l’oca de la mobilitat. Hi havia tot tipus de proves com per exemple: imitar els animals amb mímica, dibuixar les senyals de trànsit i explicar què signifiquen,… A la tarda vam acabar la maqueta amb en Jordi. Ens va quedar molt bé!!

El segon dia vam fer el circuit de bicicletes. Hi havia dos proves: una en que teníem de fer ziga-zaga i aparcar la bici, i l’altre, havíem de passar per un circuit respectant les senyals, els semàfors, vianants,.. Després vam anar al pati a jugar i quan vam tornar a classe vam jugar al memory. A la tarda vam fer un autobús gironí que ens va quedar molt bé!!!

El tercer dia a primera hora vam fer la gimcana en la que hi havia 12 proves de diferents assignatures. Quan la vam acabar ens van donar un diploma, un braçalet i una pilota. Després vam jugar al patri fins l’hora de dinar. A la tarda vam veure un espectacle musical i quan va acabar vam menjar xocolata desfeta i melindros. Aquest va ser el final de les jornades culturals en la que ens ho vam passar genial!!!

BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

Vamos de paseo pi pi pi!!!

 A les jornades culturals ens ho vam passar molt bé, en aquest vídeo estàvem fent una proba de la gimcana!

[kml_flashembed movie="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=2882567398764874974" width="400" height="326" wmode="transparent" /]

Com peixos a l’aigua!!!

Cada dimecres anem a la piscina. Hi ha tres grups segons el nivell i un monitor per a cada grup. Quan nedem fem diferents estils i a vegades fem servir diferent material com: “xurros”, planxes, pilotes,… Quan queden cinc minuts per acabar a vegades ens deixen jugar. Des de que hem començat piscina hem après molt i sempre ens ho passem molt bé!!!

BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing