Sessió 19 Febrer – Espai Maker, Inkscape i Tinkercad

Avui hem parlat de l’Espai Maker. Un Espai Maker és un espai de fabricació i creació en el qui hi ha maquinari de prototipatge i fabricació per desenvolupar projectes. Des del punt de vista d’un centre educatiu, de primària o secundària, les màquines més habituals i que te més sentit tenir-hi són les impressores, les talladores i les brodadores.

Així doncs, abans de poder fabricar ens farà falta crear els dissenys amb diferents programes. El programari més habitual són Tinkercad, Inkscape, Sketchup o QCAD. També hi ha repositoris de fitxers on podem obtenir dissenys per modificar-los o directament per posar a fabricar.

La tasca d’avui a entregar ha estat la de treballar amb el Tinkercad i Inkscape per dissenyar una nansa per la nostra Estació. Aquí s’adjunta el document:

Captures Sala H – Tinkercad i Inkscape

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *