Sessió 15 Gener – Reptes de programació

En aquesta sessió hem conegut diferents eines i instruments que ens permetin crear situacions d’aprenentatge amb la placa  de control, els sensors i els actuadors subministrats. També hem ampliat els nostres coneixements de programació, a partir de tres reptes: 

  • 1r repte, sonòmetre:  hem programat la tira neopíxel en funció del nivell de so que es rep al sensor de so, creant un sonòmetre.
  • 2n repte, llum:  hem programat la tira neopíxel i la matriu 8×8 en funció de la llum que rebíem al sensor LDR, i també hem creat emoticones d’estat i color de la tira de neopíxel.
  • 3r repte, quina calor!:  hem programat la tira neopíxel i la matriu 8×8 en funció de la temperatura que rebíem a partir del sensor d’humitat i temperatura, i també hem creat emoticones d’estat i color de la tira de neopíxel.

La tasca de la sessió es tractava de dissenyar una situació d’aprenentatge creant un repte de programació amb ArduinoBlocks. He he fet una situació d’aprenentatge per a l’alumant de 3r ESO sobre el soroll a l’aula, on s’ha programat la tira neopixel i la matriu 8×8 en funció del soroll que ens envolta partir del sensor de so i creem emoticones d’estat i canvis de colors a la tira neopixel.

S’adjunta el document:

https://docs.google.com/document/d/1EIyGfr6OPRJNh_yzPyYFGczEE5zlUtixQLYpIvgxwgs/edit

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *