Inici

Tancament del blog

Última actualització: desembre de 2013

Marc per al Plurilingüisme a la xtec

__________________________________________________________________________________

Reunió del Grup de Treball: Dijous, 8 de maig de  2012


 

La darrera trobada presencial del grup de treball tindrà  lloc el dimarts, 8 de maig de 10h30 a 13h30 a la Sala de Plens del Departament d’Ensenyament.

Els temes principals de l’ordre del dia seran l’informe intermedi o final, la certificació i la valorització dels materials.

Ordre del dia

Presentació


Aprendre amb aplicacions 2.0 … Què puc fer?

Ricard Garcia, Tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC)

separador1

Reunió del Grup de Treball: Dijous, 8 de març de  2012

La propera trobada tindrà lloc el dijous, 8 de març de  10h30 a 13h30 a la Sala de Plens del Departament d’Ensenyament.

Com podeu veure a l’ordre del dia, el tema principal serà l’avaluació.

 

 

separador1

Reunió del Grup de Treball: Dimecres, 18 de gener de  2012

 

La propera reunió del grup d’assessorament de projectes internacionals tindrà lloc el dimecres, 18 de gener de 10h30 a 13h30 a la sala de Plens del Departament d’Ensenyament.

separador1

Premis eTwinning 2012

La convocatòria dels premis eTwinning 2012 a l’estat espanyol concedeix 10 premis als centres que en el curs anterior han realitzat projectes de referència i qualitat a la plataforma eTwinning. Aquest any, 3 centres catalans han rebut aquest reconeixement i passen a les llistes de candidats dels premis eTwinning d’àmbit europeu:

[+] Escola Ramon Macip-Dolors Granés de Cardedeu, amb el projecte Art on the Move
[+] Institut Jaume Callís de Vic, pel seu projecte En la red que no te pesquen
[+] Institut Montserrat de Barcelona,  per Waterpedia – The elixir of life

Donem l’enhorabona als tres centres guanyadors del premi 2012!

separador1

Jornada de Valorització Comenius – 2011

Els centres Comenius van gaudir de la seva Trobada anual de valorització: El 16 de novembre 2011 es va dur a terme a Barcelona la tercera sessió de lliurament de plaques als centres educatius que desenvolupen projectes Comenius, dins del Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea.
Veieu el programa.

 

Pràctiques de Referència:

Projectes presentats pels centres educatius

separador1

Reunió del Grup de Treball: Dimarts, 22 de novembre 2011

La propera reunió del grup d’assessorament de projectes internacionals tindrà lloc el dimarts 22 de novembre de 10h30 a 13h30 a:

IOC – INSTITUT OBERT DE CATALUNYA
Avinguda del Paral.lel, 71-73
BARCELONA

Ordre del dia

separador1

Jornada COMENIUS

La Jornada Comenius  2011 es durà a terme el 16 de novembre sota el lema “Projectes internacionals per enriquir processos educatius”.

Durant la sessió es lliuraran les plaques Som Comenius als centres que els correspongui i es presentaran alguns projectes singulars.

[+] Lloc: Auditori de la Universitat Ramon LLull, Carrer Císter 34 Bcn
[+] Programa provisional

 

separador1

Reunió del Grup de Treball: Dilluns, 10 d’octubre 2011


La primera reunió del grup d’assessorament de projectes internacionals es farà el proper dilluns 10 d’octubre de 10h30 a 13h30 a la sala de Plens del Departament d’Ensenyament, Via Augusta, 202 Barcelona.

Ordre del dia

separador1

Trobada de coordinadors Comenius-Grundtvig

Els dies 15 i 16 de setembre l’OAPEE va reunir tots els coordinadors estatals de projectes Comenius i Grundtvig. Es van tractar els temes següents: l’organització i desenvolupament dels projectes, l’Europass, el PEL i l’ús d’eTwinning en els Comenius. Precisament aquest va ser el tema de la presentació del dia 15.

Aquí teniu el resum de la trobada i la presentació.

separador1

Lliurament de premis del concurs de videos Comenius-eTwinning

video-comenius-colors

El concurs de videos “El nostre video Comenius” ha tingut una fantàstica acollida. S’han presentat més de 200 centres! Us presentem el resum dels millors moments.

Enllaç.

separador1

Reunió del Grup de Treball: Dimecres, 4 de Maig

calendari4maig2

Us convoquem a a la sessió del Grup de treball de Projectes Internacionals que tindrà lloc el dimecres 4  de maig de 10h30 a 13h30 a la Sala de Plens del Departament d’Ensenyament.

[ordre del dia]

separador1

comenius2011

La Comissió Europea ha previst la celebració de la Setmana Comenius del dia 2 al 9 de maig. Aquesta iniciativa es pren cada dos anys, hi participen tots els països del PAP i serveix per fer conèixer i donar visibilitat a la societat en general el programa i la col·laboració europea.

Cada cop hi ha més centres educatius, docents i alumnat que gaudeixen d’experiències europees durant la seva vida escolar gràcies al Programa Comenius; la Comissió Europea posa molt interès en mostrar al públic en general la implicació diària de l’alumnat i professorat en els projectes europeus conjunts i en donar a conèixer els resultats d’aquesta cooperació europea.

El professorat i les seves classes podeu accedir als recursos en xarxa, eines i serveis. Teniu la possibilitat de participar en activitats en línia i concursos de temes rellevants a Europa, que també us poden ser útils com a material de classe.

A la pàgina web de la Semana Comenius hi trobareu tot allò que es va fent i també hi podeu afegir les vostres contribucions (TAKE PART).

Si us fan falta els logos, els teniu aquí.

Us presentem alguns vincles on trobareu recursos per treballar a classe durant la Setmana Comenius (i després):

Característiques i bases de participació

separador1