LA MIREIA I LA LÍDIA ENS EXPLIQUEN COM ES TREBALLA LA XOCOLATA

Divendres 7 i divendres 14 de novembre van venir la mare d’en Marc i la d’en Daniel a explicar-nos com es treballa la xocolata. Els hi vam fer unes quantes preguntes i elles ens les van respondre.

La Mireia ens va ensenyar com fonia la xocolata al “bany maria”. Després, perquè la xocolata quedés ben presa, la va remenar. Després vam fer el mateix amb la xocolata de llet. Al cap d’una estona vam fer uns núvols de xocolata amb llet i després cada nen hi va escriure el seu nom amb xocolata negre utilitzant una màniga. Un cop acabat l’arbre, faltava fer la plataforma i aconseguir que s’aguantés… Sort que ho vam aconseguir. Ho voleu veure…?

La Lídia ens va explicar que va treballar durant tres anys en una fàbrica de bombons (Bombons Sampaka). En feien 50.000 al dia. Feia servir una màquina de 50 m. de llargada.

Totes dues ens van dir que per fer bombons, preses de xocolata, ous de Pasqua… es necessiten motllos.

Moltes gràcies a totes dues per venir, n’hem après molt!!!

article escrit per: DANIEL I MARC

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *