SORTIDA DELS CASTELLS I ELS PIRATES AL MUSEU DE LA XOCOLATA

Els nens/es de P-5 en aquest trimestre estem treballant els oficis. Per això hem anat a fer de pastissers per un dia al Museu de la Xocolata.

Hem fet un taller on hem pogut tocar I olorar el cacao. Hem descobert que sense sucre és amarg.

Tot seguit ens hem rentat les mans abans de manipular, I hem tastat la xocolata en una font que tota l’estona estava rajant: estava boníssima!.

Després, a partir d’uns motllos d’un lleó i d’una zebra, els hem omplert d’aquesta xocolata desfeta. Tot seguit la pastissera els ha possat en una nevera perquè quan marxessim ens el poguessim emportar.

Tot seguit hem pogut fer un dibuix amb la xocolata desfeta a dins d’una paperina i, com no, després ens ho hem menjat….

 

També hem fet una visita pel musseu i hem pogut veure figures de xocolata en gran com si fossin mones.

Ens ha agradat molt manipular la xocolata. Aquí ens teniu,  com uns autèntics pastissers…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari