EXPOSICIONS ORALS DE CICLE INICIAL

Durant les vacances de Setmana Santa, els i les alumnes de Cicle Inicial es van haver de preparar l’exposició d’un animal que els hi agradés i el dimarts 6 d’abril van explicar tot el que havien descobert als seus companys i companyes.

Estàvem molt nerviosos, però ho vam fer molt i molt bé!

 

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

FESTA DE PASQUA

El passat divendres 26 de març, últim dia del segon trimestre, vam celebrar la Pasqua.

Vam realitzar dues activitats:

> Matí d’excursió al Roure, on vam esmorzar, jugar i visitar el monestir recentment reformat.

> Tarda a l’escola, on vam participar en les activitats esportives que van preparar els alumnes de cicle mitjà.

ENTRA A LA GALERIA D’IMATGES PER VEURE MÉS FOTOGRAFIES DE LA JORNADA

Per cert, voleu saber l’origen de l’ou de Pasqua? Mireu aquest vídeo:

ENTREVISTA A L’ALCALDE

Aquest Trimestre a Caixes hem estat treballant: Poble o Ciutat? I hem après moltes coses del nostre Poble. A més, els companys de cicle inicial han treballat L’entrevista, fet que fa que hàgim aprofitat tot el que sabem per fer una entrevista a l’Alcalde del nostre poble, el SR.FUENTES.

Vam fer-li molts preguntes, i ens va contestar a totes molt bé. Nosaltres, li vam regalar uns dibuixos dels llocs del nostre poble que ens agraden més.

MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!!

EL DOCTOR HOOPER

El passat 12 de març va venir el doctor Hooper. Ens va explicar una història d’un metge que volia saber la fórmula de la felicitat. Va ser molt divertit perquè a l’entrar ens va posar una cinta, al cap d’una estona ens va posar un vídeo i unes preguntes en un projector que tenia a dins a la maleta.

Al final ens  va regalar una pissarreta que posava: La meva fórmula és…

Vam aprendre que la nostra felicitat és dins de nosaltres!

QUIN EMBOLIC!

El dijous 4 de març a la tarda els alumnes de cicle mitjà ens ho vam passar molt bé gaudint d’una obra de teatre: Quin embolic!

Fes clic sobre la imatge per accedir a la galeria de fotografies.

En Manelic tenia un embolic amb les seves joguines i les volia ordenar. Ens va demanar si l’ajudàvem i així ho vam fer! En acabar vam aprendre que no hi ha joguines per nens i per nenes, SINÓ QUE TOTS PODEM JUGAR AMB TOTES LES JOGUINES!

CONCURS DE DIBUIX

Com els darrers anys, els alumnes de cicle superior han tornat a participar en el Concurs de Dibuix que cada any organitza la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Girona.

A la fase de 5è o 6è curs de cada col·legi, els guanyadors de la nostra escola han estat l’Arlet i l’Alícia, que han participat a  la fase de comarques de Girona. 

El passat divendres 26 de febrer es va dur a terme la proclamació dels guanyadors del Concurs de Dibuix, que aniran al concurs que convoca la Cátedra Bancos de Alimentos de la Universidad Politécnica de Madrid.

Una alumna de l’escola de Cistella, la Madicken Mauri, va ser guardonada amb el primer premi! Moltes felicitats!

Aquí podeu veure els dibuixos que els alumnes de cicle superior van presentar:

CAMPIONAT DE PING PONG

El dia 19 de febrer els nens i nenes de l’escola van fer un altre campionat.                       Aquesta vegada  les organitzadores del torneig (la Naia de 4t i la Marina de 6è) ho van organitzar molt bé, van encolar les pales, van netejar la pista, van posar cadires pels espectadors i espectadores i, fins i tot, van fer medalles pels guanyadors o guanyadores…

També hem tingut un secretari, (l’Ayman de 5è) que ens està preparant una enquesta per poder valorar alguns aspectes com: l’organització, la informació…

Ens ho hem passat molt bé, fins i tot han participat algunes mestres.

Al final han donat les medalles als guanyadors, en aquest cas:

En 1er lloc, en Lluc i en Joan (Els Kings).

I en 2n lloc, la Rut i en Roger (Rates).

Però el més important és que ens ho hem passat molt i molt bé, grans i petits!!

Fes clic sobre la imatge per accedir a la galeria de fotografies.

Article escrit per Arlet Cufí (5è) i Alícia Tejero (6è)

TALLER A LA BANQUETA

El passat dimecres, 10 de febrer dins el programa Sigues Tu, els alumnes de CM i CS vam realitzar el taller a la Banqueta.

Primer van fer el taller els més grans de l’escola i després del pati els mitjans. Així es van respectar els diferents grups bombolla.

El taller va consistir en unes dinàmiques per treballar l’empatia i saber com podem fer sentir els altres i com ens poden fer sentir a nosaltres.

Va ser un taller ric i profitós i els alumnes el van valorar molt positivament.

Fes clic sobre la imatge per accedir a la galeria de fotografies.