AMBIENT DE JOC SIMBÒLIC

0

Hola famílies,

Aquests dies que ha començat la calor que millor que un bon suc de taronja amb moltes vitamines per poder refrescar-nos. Ells mateixos han après a fer el suc natural de taronja i estava boníssim!

Us adjunto les fotografies perquè ho mireu vosaltres mateixos!!!

 

Fins aviat!! 🙂

 

IMG_0207

 

AMBIENT D’EXPERIMENTS

0

Experimentem, experimentem i experimentem! Que bé ens ho passem creant hipòtesis i descobrint què passa tot manipulant diferents objectes.

S’ens enrampen els cabells!!!! Fregant un globus amb una superfície de llana hem pogut comprovar com aquest fa d'”imant” amb els nostres cabells i també amb les llaunes de refresc. Hem fet carreres i tot!

També hem fet plastelina nosaltres sols! És molt fàcil: barrejant Maizena amb acondicionador de cabell en surt una massa moldejable! I amb colorant l’hem fet del color que més ens agrada.

Hem jugat amb el sorral i amb espuma d’afeitar!

Tenim cucs de seda: Gràcies a la família de la Laia Ferrer de P5 tenim cucs de seda a l’ambient. Els cuidem, donem de menjar i els observem tot comprovant com van creixent! Com arriben a menjar!

Fem sorra amb farina: Barrejant farina amb oli corporal, la convertim en una mena de sorra molt fineta amb la qual podem fer motlles amb qualsevol recipient! Inclús amb un embut i una gerra d’aigua!

 

Mireu, mireu:

 

reduida2

Ambient de plàstica. Ha arribat la primavera…..!!!!!

0

Ha arribat la primavera a l’ambient de plàstica. Barregem colors i ……..màgia, surten verds, roses, liles, blaus i a pintaaaaaar

20161011_095613

AMBIENT DE PSICO

0

Voleu quedar parats amb tot el que hem explorat, inventat, jugat i compartit aquests darrers dies. Doncs mireu, mireu.

Ara que ja fa caloreta ens hem tret els mitjons i els nostres peus estan conents de poder estar en contacte amb el terra i sentir la fred, les textures dels matalassos, el contacte amb el banc de fusta, …

“Un nen descalç és un nen intel·ligent i feliç”

IMG_8297

AMBIENT DE PSICO

0

Hola!!!

Mireu, mireu i gaudiu! Aquest cop ens podreu veure fent molts equilibris, que ens han proposat i que nosaltres ens hem inventat, saltant i fent un dibuix al final de la sessió que ens permet reviure tot allò que hem experimentat. A més a més de veure com ja sabem posar-nos i treure’ns els mitjons.

img_7309

 

AMBIENT DE LLETRES

0

Hola famílies!

Aquí teniu un breu resum fotogràfic del què fem a l’ambient de lletres! ens ho passem molt bé aprenent de forma divertida a escriure i a reconèixer les lletres de l’abecedari. A més a més, en aquest ambient també juguem molt oralment, treballant l’expressió oral, i mirem contes, que ens encanten!

Mireu que bé que ens ho passem! Algunes setmanes, s’introduiran jocs nous… aneu mirant el bloc per poder-ho descobrir.

lletres

AMBIENT D’EXPERIMENTS

0

Hola famílies!

 

A l’ambient d’experiments ens ho passem molt bé manipulant, observant i creant hipòtesis tot jugant!

Juguem amb diferents materials, objectes i ens agrada molt interactuar entre nosaltres per a poder investigar què passa o passarà amb el que fem!

 

Aquí teniu un recull de fotos per a què veieu que bé ens ho passem:

 

dsc05740reduida

Ambient de Plàstica. Visca la creativitat!!!

0
dav

Arribat el mes de març, els nens i nenes arriben a l’ambient de plastica amb tota la seva imaginació, técnica i motivació a punt per CREAR veritables obres d’art!!!!!! (cliqueu a la foto per veure’n més)

 

Ambient de pati

0

portada

A l’ambient de pati descobrim coses a partir del nostre entorn. Els dies de pluja ens posem les botes d’aigua i els impermeables, i sortim a passejar pel pati. Juguem amb el fang, fem construccions ben divertides i dibuixem a l’aire lliure. ( Cliqueu la foto per veure’n més)

Ambient de plàstica

0

portada-bona

Una petita mostra del nostre ambient de plàstica. Molt aviat més!!!!! (cliqueu a la foto per veure’n més)

Go to Top