TALLER

El passat dimecres dia 9 de juny els picarolets i les picaroletes van fer un taller molt nutritiu i bo.

El taller s’anomenava “D’ON SURTEN ELS TOMÀQUETS”,  en aquest taller els van ensenyar a fer pa amb tomata i s’ho van passar d’alló més bé tallant la tomata, sucant el pa i sobretot menjant-se’l.

Capgrossos

Ja estem a les acaballes del curs i treballem el tema de la Festa Major. El nostre avi Tinet ens explica que fan a la festa major del seu poble i una de les acitivitats és el cercavila, es per això que la classe dels Picarols ha fet una sortida per anar a veure els caparrons i capgrossos de la nostra vila.

Dia de les matemàtiques

Hola:

El passat divendres vam celebrar el dia de les matemàtiques.

A la classe vam crear diferents espais i els infants van poder anar passant per tots, la veritat és que va ser una experiència molt bonica on els nens i nenes van manipular figures geomètriques, números, van fer diferents seriacions i seqüenciacions, van buscar números i moltes coses més.

Aquí un tastet de l’experiència.

Els Animals

Imatge

Aprofitant que estem treballant el tema dels animals, hem iniciat una activitat que pensem que pot ser molt bonica.

Hem fet grups, i cada grup ha triat un tipus de família d’animals  diferent.

El primer que hem fet es pintar els rètols

I ara cada grup haurà de portar fotografies dels animals que  han triat per anar formant els diferents murals.

Els picarols/es han triat la família dels insectes, dels animals de la selva, dels animals aquàtics i dels animals de granja.

Poc a poc els alumnes van portant les fotografies dels animals.

PLANTEM LLAVORS

Els picarols/es s’han converitit en pagesets i pagesetes per un dia.

Vam plantar llavors de mongeta.

Els infants van gaudir molt amb aqueta activitat i ara estant esperant que creixin les llavors, val a dir que cada dia ho miren i diuen:” senyoreta, com es que encara no han sortit…?”, si que tarden!!!

 

Sant Jordi

El dia de Sant Jordi, el picarolets i picaroletes vam fer diferents activitats, vam sortir a visitar les parades de Sant Jordi i ho vam aprofitar per coprar un conte per la nostra biblioteca.

També vam assistir a la representació de l’obra ” En el fons del mar ”  de la companyia 4contes i que va ser molt bonica.

I a la tarda vom sortir força engalants amb la corona del drac i una roasa que feia mooolta olor!!