Fem atletisme a Con Jofresa

Les nenes i els nens del cicle mig i del cicle superior van poder disfrutar els dies 22 i 23 de novembre d’unes magnífiques jornades d’iniciació a l’atletisme, on van poder realitzar les següents proves: 60m, 600m, llançament de pilota, llançament de pes i salt de llargada.

La participació va ser tot un èxit, i tots vam quedar la mar de contents. Des d’aquí volem agraïr al Consell Esportiu de Terrassa la seva dedicació a l’hora d’organitzar activitats. Esperem que aquestes col·laboracions es puguin seguir produïnt, ja que és molt positiu pels nostres nens i nenes poder realitzar activitats físiques fora de l’escola en instal·lacions com les de Can Jofresa.

pc210016.JPG

EDUCACIÓ FÍSICA

Benvinguts al Bloc del Departament d’Educació Física del CEIP Pere Viver (Terrassa).

Des d’aquest espai de la xarxa us farem arribar el dia a dia de la nostra àrea i us informarem de tot allò referent a la nostra assignatura.

Aprendrem a valorar i estimar l’Educació Física, a donar-li la importància que es mereix tan a l’escola com fora d’ella.

Educació Física! No, gimnàstica…

Educació Física! No, esport….

Educació Física! No, esbarjo…

Per valorar la nostra assignatura, hem de començar per respectar-la i què millor que anomenar-la pel seu nom? Educació Física. Aquest és un deure que tenim tots els qui formem l’escola: mestres, nens i nenes i pares i mares.

nens rient