Els contes de la Laura i en Joan

Col·lecció Els contes de la Laura i en Joan i les guies didàctiques

La Direcció General de Recerca (DGR) publica regularment des del 2007 una col·lecció de contes que tenen la recerca com a element principal de la seva trama. La Laura i en Joan en són els seus protagonistes i fan servir els seus poders màgics per ajudar personal investigador de diferents àmbits científics. És una activitat que permet als dos infants aprendre i divertir-se alhora.

Amb aquesta col·lecció de narrativa infantil, la DGR pretén donar a conèixer la recerca que es desenvolupa a Catalunya, divulgar-ne la seva funció social i fomentar les vocacions científiques entre els més petits. A més, aquests contes afavoreixen l’adquisició de valors com la coeducació, el respecte, la intergeneracionalitat, els bons hàbits alimentaris o l’ús de transports sostenibles.

Els contes de La Laura i en Joan es poden trobar a tots els centres de primària, biblioteques públiques i aules hospitalàries de Catalunya, però si en voleu sol·licitar, podeu fer-ho trametent un correu electrònic a l’adreça: sprogrames.sur@gencat.cat o bé consultar la versió multimèdia o pdf i les tres guies didàctiques.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *