Ulls que escolten

La Unitat de programació, “Ulls que escolten: sensibilització envers la discapacitat auditiva”, ha estat creada com a recurs per l’aula per a sensibilitzar els alumnes d’Educació primària envers la percepció del món d’una persona amb discapacitat auditiva. Els proposarem un seguit d’activitats i preguntes que els facin reflexionar i entendre la seva situació quotidiana. Aquestes activitats estan programades inicialment per treballar-les a Cicle Superior, però es poden adaptar segons el cicle al qual ens adrecem i, de fet, les activitats ho estan.

Tots aquests materials els trobareu al Bloc : ULLS QUE ESCOLTEN

DOSSIER CICLE INICIAL

DOSSIER CICLE MITJÀ

DOSSIER CICLE SUPERIOR

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *