Facefun

Crear divertits efectes de fotos en línea. Es tracta de pujar una fotografia que no estigui en una resolució molt elevada. Caldria primer amb el ” RESIZE PICTURES ”  posar totes les fotos en una carpeta en unes dimensions reduïdes per poder treballar en total comoditat amb els alumnes.  Trien un dels efectes i es posen la seva fotografia. Descarreguen al l’ ordinador la fotografia , la guarden i fan un treball al PPT amb la foto creada.

Es pot complementar el treball amb una altra aplicació ONLINE, que és la de crear Títols :

http://preview.text2logo.com/2.htm

que facin el seu  nom amb un títol bonic amb la opció de ” IMP Pan ”  ( tecla Imprimir pantalla del teclat, per altra banda una bona pràctica) i ontin tot el treball a un PowerPoint.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *