Descobrim el Sistema Solar

Albert Casabó Majó Escriu un missatge a Albert Casabó Majó , Carme Roca Palahí Escriu un missatge a Carme Roca Palahí , Luís Pérez Lacueva Escriu un missatge a Luís Pérez Lacueva , Ma. Lluïsa Roca Roger Escriu un missatge a Ma. Lluïsa Roca Roger i Ricard Roca Roger Escriu un missatge a Ricard Roca Roger
ICE Universitat de Girona
Girona
En Llunàtic és un astronauta que us guiarà per l’espai mostrant-vos els planetes, els satèl·lits, els cometes, les constel·lacions, els asteroides, les fases de la lluna, els eclipsis….L’aplicació s’organitza en tres paquets: “El sistema solar”, “Els planetes” i “La terra i la lluna”.

Conté animacions i uns enregistraments sonors molt divertits

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *