Orden Alfabètico

Aquest paquet d’ordre alfabètic s’agrupa en 9 blocs d’activitats que presenten una dificultat progressiva. Està pensat perquè puguin treballar alumnes des de 2n d’EP fins als primers cursos d’ESO. S’utilitzen 460 paraules diferents a les activitats.
Cada alumne pot treballar de forma continuada i progressiva, ampliant la seva pràctica. Amb aquest paquet es pretén que treballin des de la senzillesa de conèixer l’ordre de les lletres de l’abecedari fins poder ordenar alfabèticament grups de paraules que tenen un començament similar.
S’aconsella que els alumnes tinguin al seu abast paper i llapis on puguin anotar-se les paraules que han d’ordenar. En el 9è apartat de passatemps es fa imprescindible la seva utilització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *