ENTRENA’T PER LLEGIR

• El material d’entrenament lector “Entrena’t per llegir” està estructurat i seqüenciat en tres blocs, anomenats “comença a córrer”, “mig fons” i “marató”. Cada bloc està format per sis unitats, actualment n’hi ha tres d’actives.

• Dins de cada unitat hi ha sis grups d’activitats diferents. Cadascuna està identificada amb una icona que es va repetint en totes les unitats, només canvia el color del llibre.

• En acabar algunes activitats, s’hi pot comprovar la seva eficàcia en l’entrenament lector: pujant a un pòdium, obtenint medalles o copes o bé passant de llarg. Altres són autocorrectives (no deixa posar la lletra si està malament, etc.). Sempre es poden repetir les activitats per tal de millorar el resultat final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *