9ª sessió de padrins lectors

Benvinguts/des una altra vegada.
Com ens trobem immersos en Les Festes de Maig hem considerat adient en aquesta ocasió posar en pràctica les nostres habilitats plàstiques i elaborar un Dimoni a partir de material reciclat.
Per assolir la nostra fita hem utilitzat càpsules de cafè, a partir de les quals (degudament aixafades) hem ideat el cos i altres complements (cames, banyes i trident) del nostre particular i personal Dimoni.
Les mestres de sisè ens han ajudat a vertebrar les nostres creacions amb una pistola de silicona.
Per raons tècniques portarem a terme aquesta activitat en dos torns, ja que no disposàvem de material suficient per fer-ho tots plegats d’una sola tacada.
Podeu copsar el producte final amb els Dimonis que els vostres fills/es aniran portant a casa a mesura que el vagin confeccionant.
Moltes gràcies a tots/es i fins aviat…

8a sessió de padrins lectors

Hola a tots i totes una altra vegada!
En aquesta ocasió han estat els alumnes de primer els qui han proposat el llibre de lectura. Els escollits no han estat cap altres que els contes que ens van portar els Reis a principis d’aquest any. És la primera vegada que cada parella de padrins lectors llegeix en la mateixa sessió un llibre diferent.
Pel que fa referència a les fotos, avui també hem volgut mostrar (de forma més o menys panoràmica) la distribució dels alumnes en totes les aules emprades per aquesta experiència (les dues aules de primer i les dues de sisè).
Rebeu una salutació molt cordial de tots nosaltres emplaçant-nos fins a la propera sessió.
Adéu…

Setmana Cultural

Aquest curs hem dedicat tota l’escola una setmana a la màgia. L’hem fet coincidir amb el Festival Internacional de Màgia de Badalona, Memorial Li-Chang. En aquest recull de fotos podeu veure alguns dels tallers i activitats que han realitzat els diferents cicles de l’escola. Si en voleu veure més entreu a la pàgina del cicle.

I fins i tot ens va visitar un mag:

7a sessió de padrins lectors

Molt bona rebuda a tots/es els/les nostres visitants.
Tornem a ser aquí per explicar-vos els nostres progressos.
En aquesta ocasió, tots els alumnes de sisè i els alumnes de primer hem llegit de forma conjunta un mateix conte anomenat La Caputxeta de colors. Es tracta del conte que, aquest curs, forma part del Projecte Lector dels alumnes del primer curs del Cicle Inicial. A partir de la lectura d’aquesta narració els alumnes de primer, al llarg del curs, hem de realitzar un Quadernet de Comprensió. Sense cap mena de dubte, l’ajuda facilitada pels nostres Padrins de Lectura agilitzarà molt la nostra tasca.
Agraïm de forma molt cordial la col•laboració, en la realització de les fotografies que acompanyen aquesta sessió, d’en Marc Capdet i de la Marta García. Moltes gràcies a ells i a tots/es qui feu possible aquesta experiència. Fins aviat…

SAMARRETES GROGUES

Des de la Federació d’Ampas de Centres Públics de Badalona se’ns va proposar de participar a la protesta “Dimarts GROC” que consisteix a portar una samarreta amb el lema “SOS. ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”per tal de mostrar la nostra disconformitat amb les mesures preses pel Departament d’Ensenyament ( per la modificació del calendari escolar, per la consideració de les Ampas com a empreses de serveis , per la reducció de recursos en els plans d’entorn , per la reducció del personal dels serveis educatius, per no substituir el professorat des del primer dia, per la reducció de les plantilles dels centres de la ciutat, per la quasi eliminació del Programa d’Art a l’escola….) Aquí teniu algunes fotografies d’aquests dimarts.

6a sessió de padrins lectors

Ben apreciats internautes, curiosos/es i navegadors/es vàris/es, benvinguts de nou al nostre bloc.
En aquesta sessió hem canviat la rutina de les nostres últimes trobades.
Aquesta tarda els alumnes de sisè han convidat als alumnes de primer a les seves respectives aules perquè els petits poguessin veure i conèixer algunes de les aplicacions de les pissarres digitals (de recent adquisició per part de tots els alumnes del Cicle Superior).
Hem aprofitat les prestacions de tan innovador material per entrar a la web de l’escola, al seu bloc i tafanejar les darreres actualitzacions. Entre elles, òbviament, les fotos i textos que acompanyen, des del seu inici, la nostra experiència.
Ha estat molt divertit i instructiu.
Fins aviat. Rebeu una salutació molt cordial…

Setmana de jocs de pati

La setmana del 31 de gener al 4 de febrer tots els alumnes de la nostra escola hem participat en una macrojornada de jocs tradicionals als quals els nostres pares, mares i avis ja hi jugaven. Aquesta jornada és la tercera de “JOCS DE PATI” i s’ha pogut portar a terme gràcies a la col•laboració de l’aula d’acollida –amb l’explicació a les aules dels diferents jocs per part dels alumnes nouvinguts-, dels tutors/es –amb l’elaboració dels murals dels jocs- i amb l’organització per part dels mestres d’educació física.
Els alumnes de 6è han fet una feina increïble preparant i dinamitzant els diferents jocs i han fet gaudir a tots els seus companys i companyes de l’escola.
Aquí teniu un tastet en imatges dels diferents jocs realitzats:

I aquest és un vídeo del pica-paret final: