Recomanacions d’estiu

Bon dia famílies!

Us deixem unes recomanacions per a treballar durant les vacances. 

Lectures-recomanades-VACANCES

65 propostes lúdiques i educatives

Jocs educatius

Edu365

English

Que tingueu un bon estiu!

Equip de mestres de cicle mitjà

 

Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

L’Abril i el seu germà Aran s’han animat i ens volen proposar un repte. Esteu preparats/des per a endevinar el títol del llibre? Endavant!

 

Publicat dins de 3r, Tutoria | Deixa un comentari

Còmic en anglès

Les nostres companyes Naia i Abril s’han animat a llegir un còmic en anglès. El resultat final és magnífic. Enhorabona! Doneu a la imatge per a veure l’edició del vídeo.

 

Publicat dins de 3r, English, Tutoria | Deixa un comentari

UN SANT JORDI DIFERENT!

Sense les vostres manualitats la Diada de Sant Jordi no seria el mateix. Moltes gràcies per compartir-les i fer que aquest dia sigui especial. Bon Sant Jordi a tothom! Clickeu a la imatge.

Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

La Naia ens vol compartir tot el què ha fet durant aquests dies: una mica de matemàtiques, d’anglès i molta lectura. També ha tingut temps per a fer altres coses com pintar, fer construccions gegants, fer polseres molt boniques i ha fet de cuinera! Ets tota una xef! Molt bona feina, Naia! Doneu al play per a veure totes les imatges.

Publicat dins de 3r | Deixa un comentari

L’Iris ens ha preparat un joc de Pasapalabra per a que estiguem ben entretinguts. Us animeu a jugar? Molt bona feina!

PASAPALABRA – PREGUNTAS

PASAPALABRA – RESPUESTAS

Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

La Júlia us proposa un enigma matemàtic. Esteu preparats/des per a resoldre’l? Molta sort! Doneu a la imatge per a veure el video i envieu un comentari al blog amb la resposta.

 

Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

La Júlia ens vol compartir dos trencaclosques que ha fet amb la seva germana: un del cos humà i l’altre del fons marí. També ha elaborat unes “torrijas” boníssimes, quina bona pinta! Doneu-li al play de la imatge per a veure totes les fotos i a la imatge de la recepta per a veure-la més gran.

Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

L’Alba està aprofitant aquests dies per a fer moltes activitats amb el seu germà: un volcà amb lava (amb vinagre i bicarbonat), també han fet mates, medi, molta lectura i un Pasapalabra en castellà.  Com li agrada tant fer experiments, n’ha fet un explicant com actuen els virus (us animo a veure el video i veure la sorpresa final). Per últim, com troben a faltar sortir de casa, han fet del menjador una platja. Quina imaginació i molt bona feina, Alba!
Publicat dins de 3r, General | Deixa un comentari

La Daniela ens vol ensenyar la cabana de Hagrid de Harry Potter que ha fet amb el LEGO i la seva manualitat amb pocions màgiques. Quina passada i que gran imaginació que tens! També ha donat resposta a l’enigma de la seva companya Berta. Doneu-li al play de la imatge per a veure totes les fotos.

 

Publicat dins de 3r, General | 1 comentari