LA LITERATURA

La literatura explica el món de manera estètica. Ajuda a comprendre, fa visibles les coses, posa el dit a la nafra… No jutja, no fa sentències, no pretén moralitzar… Però fa pensar, fa reflexionar… i alhora dóna plaer. I encara més: transporta a la dimensió de la imaginació i la creativitat, a la dimensió dels sentits.

MLdC

Quant a MLdC

Marta López del Castillo i Ruiz és professora de Llengua i literatura catalana a l'institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar des de l'any 2011.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA LITERATURA

  1. Hola!
    Som na Joana Maria Sastre, professora de català a l’IES Albuhaira (Mallorca) i cercant informació sobre Anselm Turmeda, acab de topar amb el teu blog. Enhorabona! 😀 M’encanta i trob que està molt ben organitzat. És més, ara mateix el recompanaré als meus alumnes de 1r de batxillerat. Ja fa uns anyets que també en faig servir un per a les classes. Es diu “Xarxa de plomes”, per si hi vols fer una visita. Necessita ordenar i organitzar, netejar, etc.
    Bé, el que deia!
    MOltes gràcies i enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *