Mites i creences sobre el càncer

Durant la classe de dijous vam parlar sobre què és un càncer, que el provoca i com es tracta. En aquest article,  trobareu resposta a algunes de les preguntes que vau fer. És una lectura molt recomanable.

5 thoughts on “Mites i creences sobre el càncer

 1. Hector Andreu

  La veritat és que són molt interesants aquestes qüestions. Els meus avis van morir de càncer els dos, i la veritat si que sabia alguna cosa però no massa.
  Sobre l’herència del càncer, em preocupa una mica, el fet de saber que alguns càncers poden ser hereditaris..
  Crec que m’han ajudat a comprendre aquesta malaltia tan greu. Enfi, gràcies

 2. Laura Gallardo

  Trobo bastant interesant aquestes qüestions, però personalment algunes preguntes són massa obvies, amb una mica de sentit comú ja es podria deduir per si mateix (per exemple a la pregunta 5, el cáncer afecta a cada persona de diferent manera, mai serà igual en dos persones, perquè en això entren molts factors diferents…)

  Espero haver-me explicat bé 🙂

  Laura!

 3. Meritxell Post author

  Les preguntes poden semblar òbvies, però pensa que si hi són vol dir que molta gent se les fa. No t’han aconsellat mai algun remei per què a tal persona li va bé?

  Per cert, millora’t !

 4. Tania

  M’han agradat molt, tant els videos com els articles i textos que ens has posat.
  Un dels que més m’ha cridat l’atenció ha sigut el de l’anorexia i la bulimia, ja que es un tema d’actualitat que interessa moltissim i que és molt preocupant.
  El tema d’aquest questionari, el del càncer també es super interessant, i hi ha molts mites sobre això.
  Crec que el mes trist es que, tot i que les respostes del càncer quedin ben concretades i respostes a mil questionaris, articles i entrevistes a metges, les persones que rodejen a algú que te càncer (excepte si és de la família) el tractarà d’una manera diferent, com si es pogués contagiar, i crec que s’ha de ser una mica més humà perque mai podrem arribar a saber com se sent la persona que ho està passant malament.

  Adeeu!!

Comments are closed.