FINALISTES:concurs de pòsters sobre Darwin i l’evolució

El curs passat, tot aprofitant els coneixements sobre Darwin i l’evolució que havíem treballat a classe, vam participar en un concurs organitzat per la Universitat de Girona dins el marc de les commemoracions de l’any Darwin. Un dels pòsters que vam enviar, realitzat per en Pere Salamó i l’Arnau Cruells ha estat seleccionat com a finalista. Ja estava molt satisfeta dels treballs que havien realitzat els alumnes de l’IES Vescomtat de Cabrera i, el ser finalistes aporta la confirmació a la bona feina que vam fer entre tots.

Arnau, Pere: moltes felicitats

Resistència als antibiòtics i evolució

Atès que el pòster ha estat seleccionat com a finalista, ha estat inclòs en l’exposició “Caminant per l’evolució” juntament amb els altres pòsters finalistes i amb pòsters realitzats per estudiants de l’assignatura d’evolució de la llicenciatura de Biologia. Es poden veure al Centre Cultural de la Mercè.

4 thoughts on “FINALISTES:concurs de pòsters sobre Darwin i l’evolució

 1. Pere Salamó

  Holaa Meritxell! He vist avui el mail! jaja quina sorpresa! ja ni ens enrecordàvem del treball! Està molt bé no?? Amb una mica de sort potser anem a Londres i tot! jajaja Jo estic molt sorprès i molt content. Això vol dir que haurem d’anar fins a Girona? :O
  Una abraçada Meritxell, que vagi molt bé! 🙂

 2. Meritxell Post author

  Moltes gràcies Andreu! Ser finalistes ja és tot un premi! Encara que ens agradaria molt anar a Londres….

 3. Ylenia

  Ostres que guai seria que poguéssiu anar a Londres^^

  Tot i que hauríeu de fer tantes fotos,… 😛

  Ylenia

Comments are closed.