Tot preparant l’informe

Després de la vostra recerca, ara teniu clars els conceptes necessaris sobre el tema que ens preocupava a l’inici: la grip nova.
Ara toca redactar un informe on doneu el vostre parer: l’alarma causada per aquesta nova grip és justificada o bé, s’ha exagerat sobre el risc real que suposa per la població?
En el vostre informe han de quedar ben clars aquells punts que han generat més debat:

 • La necessitat de les mesures de prevenció recomanades per la OMS i adoptades els governs dels diferents països: quin és el seu propòsit? Per què el virus de la grip amoïna tant els experts?
 • Les campanyes de vacunació de grip A: a qui van dirigides? Són d’utilitat?
 • La producció i reserva de grans quantitats d’antivírics: quina és la relació benefici/risc del seu ús?
 • Els possibles efectes de la grip A sobre el món: salut, economia…
 • Recordeu que esteu parlant d’un virus, el de la grip, força especial per la capacitat de mutació i variabilitat: quina és la seva rellevància en l’alarma generada?

ATENCIÓ: Podeu afegir altres punts que reforcin els vostres arguments o temes que hàgiu trobat durant la recerca i que penseu que proporcionen informació rellevant.
El vostre informe no deixa de ser un text argumentatiu, on s’han de respectar unes pautes per afavorir-ne la claretat i l’efectivitat. Així doncs, us deixo un enllaç que us pot ser molt útil: http://www.catalaonline.com/certificatD/d75.htm

DATA DE LLIURAMENT: dimecres 7 d’octubre

3 thoughts on “Tot preparant l’informe

 1. Lidia Sardà

  Bé doncs jo tampoc havía comentat mai així que deixo aquesta petita mostra de que m’he passat per aqui!
  He estat llegin la informació sobre la grip A de diferents enllaços i tot i que jo i el meu grup vam fer fa dies el text argumentatiu crec que ens servirà de molta ajuda tot el que hi ha aquí.
  Gracies!

  Lidia, 1er de batx.

 2. Jordi Alsina

  Doncs em passava per el blog per acabar de consultar uns dubtes què tenia abans d’acabar l’informe per poder entregar-lo demà, ara amb aquest comentari deixo constància de què ja m’he passat per el blog, tot i què no ha estat el primer cop què ho faig.
  Fins demà!

Comments are closed.