3 thoughts on “Grip nova

 1. Meritxell Post author

  Gràcies per l’enllaç, però ja saps que sempre s’han de contrastar les fonts.
  Bon curs!!!

 2. Nuria González

  Bon dia!
  Felicitats per aquest espai web nítid i amb activitats molt interessants. Des del portal PAULA (educació per a la pau) hem publicat una proposta de treball entorn de la grip nova i n’hem inclós vincle a aquesta activitat.
  http://www.observatori.org/paula/esfera/recull_premsa/consulta_premsa.php?esfera=20&lng=cas&id=1267&arxiu=arxiu_1267.xml

  Ara he vist els treballs de l’alumnat i els trobo ben elaborats i molt complets. Felicitats per tot plegat.
  Tenim publicat un altre material amb propostes per al treball de recerca de batxillerat.
  http://www.observatori.org/paula/esfera/propostes/consulta_proposta.php?esfera=16&lng=cat&id=18

  Potser després d’haver fet aquesta activitat, podríeu parlar a classe sobre qüestions de recerca entorn de les malalties infeccioses, que vinculi el que esteu aprenent amb la construcció d’un món més just i sostenible per tothom. Se m’acut ara (no sé si serà assenyat) un seguiment de les mutacions del virus de la grip, amb l’entorn social que ho propicia (grans explotacions pecuàries…), alguna qüestió al voltant de la producció de medicaments… Estaríem encantades d’ampliar el material amb els vostres suggeriments.
  Rebeu una cordial salutació,
  Nuria.

Comments are closed.