Nova etapa

El curs passat començàvem una nova aventura tot estrenant les Ciències per al Món Contemporani. Enguany, després de les aventures “digitals”, dels debats apassionats sobre ciència i no ciència, d’un joc de rol un punt “accidentat”…, en definitiva, de totes aquelles vivències que han fet créixer el Parlem de Ciència, comencem una nova etapa en un nou institut, l’IES de Palafolls, però sense oblidar les altres “cases”: el Biada i el Vescomtat.
Aquells i aquelles que us incorporeu al bloc, benvinguts i benvingudes! Us animo a navegar, amb rumb fix o a la deriva, pels continguts del curs passat i pels nous posts que aniran sorgint de la feina diària. Podeu suggerir vídeos, jocs, notícies… agafar idees i millorar-les per nous articles, potser fins i tot crear el vostre propi bloc.. qui sap?
Aquells i aquelles que sou ja veterans/es, us convido a no marxar, a enriquir el Parlem de Ciència amb els vostres comentaris.
Santornem-hi!