Solucions

L’ord verd (pg 135)

L’or verd

Fem números amb la factura de l’aigua (pg 137)

Part 1

Part 2

Part 3

I tu, què hi fas? (pg 150)

L’activitat està pensada per tal que reflexioneu sobre la importància dels petits canvis en les nostres conductes quotidianes.

Activitat 2 de la síntesi de la unitat 11 (pg 158)

 S?ntesi 11

Activitat 2 síntesi unitat 12 (pg 170)

S?ntesi 12

Activitat 2 síntesi unitat 11 (pg 159) 

a) Les emissions de diòxid de carboni comporten un increment gradual de la concentració d’aquest gas a l’atmosfera que produeix una intensificació de l’efecte hivernacle. L’efecte hivernacle, l’augment gradual de temperatures al planeta, és la causa del canvi climàtic. 

b) La resposta depèn de la vostra opinió. Hau´rieu de fer referència al vostre estil de vida i a la introducció de petits canvis que comportessin una reducció de l’impacte que causa cada persona en el medi. En aquest cas, bona part de les mesures han d’estar relacinades amb l’estalvi energètic. 

4 thoughts on “Solucions

 1. Glòria Canadell

  Hola!
  Meritxell he mirat les activitats i crec que t’has deixat l’exercici 2 de la pàgina 159. És l’activitat en què apareix un mapa de les emissions del diòxid de carboni.

 2. cristina miquel

  Hola meritxell!un pregunta i les altres activitats! la del genoma humà i les del video, no poses la correció?o se t’han d’entregar.

 3. joel btx

  Doncs l’ex 2 de la pag 259 ,falta aquesta activitat tal i com diu el comentari anterior.

  Vinga fins dilluns

 4. Meritxell

  Aquesta tarda penjaré la solució que falta. Le spreguntes del genoma humà s’havien d’entregar (tots dos grups). El vídeo del canvi climàtic no s’ha d’entregar però si us llegiu l’artcile de la Carla ho trobareu perfectament explicat.

Comments are closed.