III Premi Espiral Edublogs 2009

edublogs09_150.gif

 Ens presentem al III Premi Espiral Edublogs 2009.  S’hi presenten molts blocs de l’àmbit educatiu dins de diferents categories. Volen valorar la importància i la repercussió dels blocs en l’educació. Si feu un clic a la baldufa, anireu al blog del premi on trobareu, a banda del nostre bloc, molts d’altres molt interessants.

En la valoració de cadascun dels candidats, el jurat tindrà en compte els comentaris que es deixin sobre cadascun dels participants…

11 thoughts on “III Premi Espiral Edublogs 2009

 1. Judith

  Vaja! és curiós que hi hagi premis fins i tot per als blocs d’educació jeje

 2. joelbxt

  Espero, que ens sigui galardonat alguna cosa, encara que no he vist els altres, llavors no puc opinar gaire sobre la seva organització, i dir que el nostre és el millor.

 3. Alba

  HUHU^^ un concurs de blocs, això m’evoca una altra experiència viscuada, i aquella vegada va acabar molt bé!! A veure si aquesta vegada tenim la mateixa sort, encara que no tot és atzar, i jo crec que podem ser uns bons candidats tots plegats (ja que els comentaris compten;))i guanyar algun premi!

 4. Meritxell Post author

  Els comentaris que feu al bloc són la raó de ser, anar publicant sense rebre resposta no té gaire sentit, internet ha de ser una eina de comunicació en dues (o més) direccions…
  En el concurs però, tidran en compte els comentaris que es fan al seu bloc sobre el nostre bloc, tot i que si hi ha algun premi al bloc educatiu amb més comentaris i debats entre alumnes, ens els donen segur 😉 (mireu el post del meteorit per fer memòria). Ara que hi penso l’Oriol i en Sergio fa temps que no ens fan partíceps de les seves opinions 🙂

 5. Neus Alsina 1A batxillerat

  Home, no estaria gens malament guanyar, com diu l’Alba per a nosaltres ja es una altre experiencia, ja que vam poder assistir a recollir el premi despres del nostre esforç, i sobretot el de la Meritxell per a tirar aquest bloc endevant.
  Jo també penso que si hi hagues mes comentaris i mes ”debats” entre nosaltres, mostrant les nostres opinions el bloc seria mes emocionant.

 6. Eduard Massachs Barrientos 1 Batx A

  A veure si hi ha sort i es pot aconseguir alguna cosa..

  No comentava fins ara perquè no m’havia arribat la carta de l’edu365. M’ha arribat avui, i resulta que ara ja no cal.. En fi.. Ja m’aniré passant més.

 7. Àlex Tejero

  Sembla divertit això, així podrem veure que en pensa l’altre gent del bloc :D, potser hi faltaria un apartat en el blog que fos per debats, ón la gent pogués discutir i donar arguments de coses relacionades amb la ciència, per el demés està perfecte!

  M’agrada el nou canvi del bloc! Queden més clars els conceptes.

 8. Elena Marín

  guai!

  doncs aviam si hi ha sort i fem algo 😀

  fins ara no havia passat gaire per aquí, però ara em comença a agradar i intentaré deixar-me caure per aquí més sovint

  ens veiem
  que vagi be

Comments are closed.