Com s’avalua?

Bon dia a tots,

Mentres arriben les vostres votacions (data límit dimecres 29 d’octubre), penjo les graelles que he utilitzat per avaluar els treballs d’astrologia i els terratrèmols. Podeu fer-les servir per a fer una revisió crítica dels materials que heu elaborat.

Graelles

5 thoughts on “Com s’avalua?

 1. Sergio B 1er BAT B

  Está bé aixo però… un punt per “redacció propia” (tothom s’ha escrit el seu) i un altre per “centrat a la Selva” que era el que es demanava…

 2. Sergio B 1er BAT B

  Paciencia nois paciencia, jo entro bé! (no se si anirá lent, lo que va lent es, generalment, el meu ordinador)

 3. Meritxell Post author

  “Paciència que és la mare de la ciència”, un bon consell… Abans que això es torni a penjar, deiixeu-me dir quatre cosetes´: tot i que, teòricament, tothom s’ha escrit el seu article, he detectat que alguns sou molt habilidosos a l’hora d’aprofitar les fonts d’informació d’una manera massa fidel.D’aquí que valori positivament aquells grups que han fet un major esforç de redacció. Respecte a l’ítem “centrat a La Selva”, tres quarts del mateix, tot i que era el principal objectiu de l’informe, no sempre s’ha respectat.

 4. Elisabeth Miró 1r Batx. A

  No sé que dir…
  Fàcil o difícil?
  Suposo que un entremig. Bé, espero que d’aquest treball surtin les notes que cadascú s’esperava segons el grau d’esforç que ha fet.

  Bna nit!

 5. Sergio B 1er BAT B

  Quedaba millor com estaba avans però trigaba 30 min mes… Ara es mes… normal.

Comments are closed.