Període electoral: els candidats (2)

Comentari 3:

L’astrologia és una ciència que es dedica, o intenta, predir el futur o certs aspectes de la vida d’una persona segons la posició dels astres en moment del seu naixement. Mai s’ha demostrat que sigui exacta o no, l’astrologia, per això hi ha gent que hi creu fermament i gent que ni s’immuta quan li prediuen el futur.Però, encara que no creguis que la posició de determinats astres pot determinar la teva vida, o simplement alterar-la certs dies, mai deixa de ser temptador saber, o intentar saber, que es el que t’espera.I, si la lluna és capaç de moure les marees, qui sap el què les estrelles o als planetes mouen dins nostre. 

De fet, en certa manera l’astrologia funciona igual que la religió. Tot es basa en la fe. Si no tens fe, no li podras trobar gaire sentit, però si tens fe o necessites tenir fe en quelcom, potser si que hi confiarás.

Comentari 4 :

L’astrologia pretém predir la personalitat de les persones i dels esdeveniments importants den que  la vida d’aquestes basant-se en la posició dels astres, en els dotze signes del zodíac.creiem que els horòscops no són fiables, perque prenent l’exemple d’uns bessants que neixent amv molt poca diferència de temps, poden tenir uns destins extremadament diferents. També creiem que són poc fiables perque els astròlegs es basen únicament en la data i el lloc de naixement d’una persona per esbrinar el caràcter i el futur d’una persona, cosa que és molt dibtosa.Els escrits d’horòscops de diferents diàris, són totalment diferents i les prediccions són coses molt generals, aplicables a qualsevol persona. A més segons els psicòlegs les persones es comporten com creuen q esperen que es comportin, o sigui, que si un horòscop et diu qu ets alegre, energètic… acabaràs sent-ho.Tot hi això, la gent sent certa curiositat pels horòscops i els segueix llegint, sabent que no els hi predeirà el futur exactament, sinó una cosa totalment aplicable a qualsevol persona.

Comentari 5:

L’Astrologia és una disciplina que pretén conèixer i predir la personalitat dels individus i els esdeveniments importants de la seva vida. Un escriptor d’astrologia va ser Ptolemeu, que també era astronòmic 

L’Astrologia es basa en els dotze signes del zodíac (sense tenir en compte que han canviat la seva posició des de l’època de Ptolemeu) També es basa en els mateixos set planetes (inclusos el sol i la lluna), i també es basa en que l’Univers gira al voltant de la terra. De manera que l’Astrologia ha quedat desconectada de la ciència moderna.Els psicòlegs, però, també han descobert que les persones ens comportem tal i com volem ser.l’astrologia com anàlisi és quelcolm una mica misteriós en el sentit de com podem saber el futur amb només uns astres que no sabem si això és veritat o no,  podem explicar alguns fets relacionats amb l’astrologia però no tot, perquè algunes coses que preveuen no té cap relació amb el sentit que li dónen.Amb aquest sentit que li dónen hi ha gent que s’ho creo però hi ha gent que diu que això és mentida, que no li troben cap relació amb el futur. Però. Què és això del futur? Nosaltres volem saber algo que en realitat ningú sap. Això passarà i ja està. 

Els principals arguments que diu a favor, és que ens explica sobre l’astrologia, sobre els moviments dels astres però també hi ha una part en contra perquè per a molta gent és algo dubtós creure només en una cosa perquè es refereixi a la data i el lloc de naixement.
La meva conclusió d’aquest dubtós enigma és que si crec o no crec, llavors jo penso que a vegades pot predir el futur però no sempre perquè podem ser del mateix signe però mai serem la mateixa persona o la mateixa personalitat, això és algo molt ambiguu. Ja que la importància que dónen els astròlegs a la posició dels “astres”… en el moment del naixement, no és gaire fiable. Per exemple, segons els astròlegs, la posició de Mart en el moment de naixement, pot influir en una persona per la gravetat. Però el seu efecte gravitatori està tant lluny, que és imposible de notar.Els Astròlegs són incapaços de predir el carácter i el futur de les persones de les quals només coneixen la data i el lloc de naixement. 

L’escriptor Ptolemeu, era  també astronòmic. Ja que normalment els astronòmics es guanyaven la vida fent prediccions astrològiques. Fins que es van separar per l’acceptació del model heliocèntric. 

Els psicòlegs, però, han descobert que les persones ens comportem tal i com volem ser. 

Conclusions. De manera que, potser, l’Astrologia per poder ser més important, s’hauria d’actualitzar amb el món actual i no quedar-se amb els descobriments que es van fer en un moment determinat. Ja que els descobriments evolucionen i tot a d’evolucionar al seu pas.