La mort del Sol

Una de les activitats treballades a classe tractava de la vida de les estrelles, concretament del nostre Sol. Els videos formen part d’un documental de National Geographic sobre la vida i la mort del Sol i us pot ajudar a repassar la unitat 1. D’altra banda, és una bona introducció als mètodes que s’utilitzen per estudiar aquesta i altres estrelles. Animeu-vos a mirar les altres parts del documentals (només n’hi ha 5).

7 thoughts on “La mort del Sol

 1. Elisabeth Miró 1r Batx. A

  Aquesta sería una manera d’explicar els inicis (segons un grup de científics), donant com a referència el sol.
  La veritat es que l’experiment que fan el grup de científics que vol recollir una mica de sol però els hi surt malament al final és molt aplastant, ja que no els hi dona el resultat que esperaven a pesar de tots els dòlars que hi havien deixat.
  Cara a la col·locació dels planetes, veiem que el nostre és l’únic que està situat al lloc adient per tenir vida, però la qual prevenen que s’extinguirà quan el sol envelleixi.
  Els videos són molt interessants, el problema és que són tant llargs que no me’ls tornaré a mirar 😀

 2. Sergio B 1er BAT B

  20 mins de documental nomes per dir quina hora es!!

  Ara a veure el japonés! Sensei!!

 3. Alba 1BtxA

  Com resumir el documental:
  “El Sol l’enemic públic número u”

  Està clar què el Sol, com a element que ens fa viure ens pot fer igual morir. És força interesant saber com és la vida del Sol, i saber que un dia, s’apagarà la seva vida per sempre més, com s’apagaran les vides de tots nosaltres. No obstant això, crec que no ens hem de preocupar per això en cap moment, ja que aquest fet, passarà (pròximament hehehe) d’aquí uns 5.000 milions d’anys, i jo crec que ara per ara tenim moltes coses molt més importants per reflexionar que no preocupar-nos per fet que passarà molt i molt després del nostre final.

 4. joelbxt

  hola,

  a veure, la fi del sol que sigui kom Déu vulgui però això ningu de nosaltres o viura, keden un grapat d’anys xk això passi i en aquet tems ja haurem evolucionat de tal manera que trobem una manera d’escapar d’aqui i tal ,pero, rumiem una mika, LA SOCIETAT ACTUAL PODRA VIURA 5000 MILIONS D’ANYS MÉS?

  aquesta es una pregunta que jo responc amb un NO

 5. Sergio B 1er BAT B

  Joel… Tu potser ho vegis malament per la societat però una crisis petitona……. no ens fará res, despres d’això vindra alguna etapa d’ideologia semblant a la comunista i despres capitalista, d’esquerres i de dretes i al final arribarem, total, son nomes 5000 milions d’anys de res…

 6. Elisabeth Miró 1r Batx. A

  Jo penso que el món no durarà tant. Després del que li estem fent a la pobre natura(amb les contaminacions i les explotacions)…
  Com ha dit el Joel serà el que Déu vulgui.

 7. Edu 1r Batx A (Hostalric)

  Tio, Joel? Et paguen 10 euros per falta o que? ¬¬’

  Bé, no em preocupa el que passi, perqué no hi serem ja.. (O això espero..)

Comments are closed.