Benvinguts i benvingudes

Ciències del Món Contemporani és una nova matèria del currículum de batxillerat. Aquest bloc pretén ser un punt de trobada on, amb una certa freqüència, penjaré notícies o fets relacionats amb allò que estiguem tractant a classe. Parlem de ciència  vol ser un espai dinàmic i interactiu on hi pugueu participar, no només amb els vostres comentaris, sinó també fent-nos arribar els vostres articles. Som-hi!

5 thoughts on “Benvinguts i benvingudes

 1. Judith Miró 1batx A

  Gràcies per la benvinguda!! no sé si ja l’has vist ja però que sapigues que he comentat al video!

 2. Elisabeth Miró 1r Batx A

  Mai havia vist una manera de funcionar a la classe així.
  La veritat es que sembla una forma divertida i agradable per aprendre.

 3. Àngela Torné Daniel

  MERITXELL!!

  Sóc l’Àngela de
  1 BAT B!!
  He mirat per aqui el teu boc que insisteixes
  tan que entrem i esta molt bé!

  M’encanta les teves maneres de fer
  classes, m’encanta la dinamica
  no sé són tan diferents, no m’havia imaginatmai fer una classe
  d’aquesta manera, suposu que ningú!

  Vaig a acabar de mirar el bloc! 🙂

 4. Judith Miró 1batx A

  Hola Meritxell!! mira, he estat buscant el teu e-mail per aquí però no el trobo i no me’n recordo bé del que em vas dir a classe, així que com ja tinc el treball fet, esperaré a que em contestis i te l’enviaré.

Comments are closed.