Manifest contra la guerra de “GAZA”

Això es una animalada aquesta gent no te compassió, estan matant molta gent .

Com sabem Israel no deixa entrar les ajudes humanitàries , a palestina hi ha molta gent que no pot rebre ajudes ni aliments.

Israel a més de lo que a fet, a dividit el territori de Gaza i així no es poden comunicar, i han destruït els túnels on es importava armes els túnels han estat bombardejats .

A mi m’agradaria que s’acabés aquesta animalada per que volem pau i tranquil·litat i que la gent de Gaza visquin en pau .

 

I no mes guerres!

 

Hichem boumedol 19/01/09

Nivell: 4rt ESO

Palestina i Israel d’entreguerres

Palestina i Israel d’entreguerres

Per desgràcia aquest nou any 2009, s’ha començat de manera molt dolenta a causa de Les guerres causades a Palestina per culpa dels jueus Israelians.

L’atac israelià contra Gaza, preparat des de fa molt temps, ha estat llançat en resposta a les noves nominacions de polítics de l’administració Obama(EUA). Israel busca una manera de forçar la mà a la nova presidència dels EUA i imposar-li un fet consumat.

Israel és una societat altament desenvolupada a nivell tecnològic, i especialment en la indústria armamentista, que es considera puntera a nivell mundial. En els darrers 60 anys, Israel ha atacat els estats veins, i ha guanyat, fins ara,  totes les guerres. Ara està lliurant la guerra més bruta de totes: la guerra contra la població civil de Gaza.

Israel ha hagut de recolzar-se sobre els seus nous socis militars(Aràbia Saudita i Egipte) ja que son un eix sionista-musulmà. Des del dissabte 27 de desembre de 2008, a les 11:30 del matí (hora local), les forces armades d’Israel ja van avisar en les seves idees llançant una ofensiva contra el territori palestí conegut com la franja de Gaza.

La veritat es que aquest tema és molt trist, jo crec que les potencies fortes podrien fer alguna col·laboració en aquest conflicte, de moment se’ls veuen parlar i fer veredictes relacionats amb això pero una altra cosa es que fagin algun acte, esperem que s’acabi aplicant totes les ajudes dites per les grans potències…NO A LA GUERRA!

 

Nom: Vicente Manzambi Fita

Nivell: 4t ESO