TEMPS PER COMPARTIR

Seguim aquest 3r trimestre amb la participació d’alguns pares i mares que volen passar una bona estona a la classe!!!

ACTIVITATS PARES I MARES 3r TRIMESTRE

Divendres han vingut els pares de l’AIMAR de P5B. Són de la colla de diables de la Maurina i han vingut molt ben acompanyats. Ens han explicat moltes coses que fan, toquen els tabals i les gralles, fan foc i surten amb una cuca ben especial…. la Cuca Dina.

Ens han fet una demostració de música al pati,  hem ballat, hem provat de tocar els tabals i ens ho hem passat molt bé!

CLIQUEU LA FOTO!

Aquest 3r trimestre ens ha visitat la mare de la MAIKA de P5B i ens ha explicat un conte molt bonic de l’Hervé Tullet “COLORS” on hem fet màgia amb la barreja de colors. També hem parlat de les nostres EMOCIONS a partir del conte “EMOCIONARI” i hem explicat quan ens sentim contents, o tristos… i finalment hem dibuixat les nostres EMOCIONS…

Ha estat una tarda MOLT EMOCIONAL!!!

CLIQUEU LA FOTO I VEUREU…

També ha vingut la mama de la JÚLIA de P5B. Hem fet alguns experiments i hem jugat amb imants diferents. Ens ha explicat que els imants tenen un costat positiu i un altre  negatiu i que els costats oposats s’ atrauen, mentre que els iguals es repelen.

Hem comprovat que els imants atreuen els metalls, com les claus, clips… i hem descobert objectes de la classe que l’imant no pot atreure com el paper, la pissarra…

També hem fet un experiment amb globus i després hem inflat i jugat amb els globus. La mama de la Júlia ens ha portat globus per tots i totes…

Moltes gràcies! Ens hem divertit molt!!!

CLIQUEU LA FOTO…

A la classe del Pinotxo han vingut els pares de la JANA i la germana de la HELEN com ajudant. La mama de la Jana treballa en un laboratori i ens ha ensenyat a elaborar maquillatge. Primer s’escalfa la cera, es posa dins els tubs dels pintallavis i quan es refreda ja es pot utilitzar. Després tots i totes ens hem maquillat els ulls, els llavis, i ens ho hem passat genial! I hem quedat molt guapos i guapes!!

CLIQUEU LA FOTO I VEUREU…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.