PROJECTE TARDOR

EL PROJECTE DE LA TARDOR EL VAM COMENÇAR JUST COMENÇAR AQUESTA ESTACIÓ I S’HA ACABAT JUST ABANS D’ACABAR AQUEST PRIMER TRIMESTRE. ENCARA HEM D’ACABAR ALGUNES COSES PER CONCLOURE AQUEST PROJECTE, PERÒ MENTRESTANT US DEIXEM ALGUNES FOTOGRAFIES DE L’ELABORACIÓ D’UNA PINTURA FETA AMB PALETS DE LES ORELLES REPRESENTANT UN ARBRE A LA TARDOR.

TAMBÉ US DEIXEM UN PETIT RECULL DE LES FOTOGRAFIES QUE VAM FER QUAN VAM ANAR A LA BOTIGA FRUTOS DE CALDES, PER COMPRAR-HI ELS FRUITS I FRUITES TÍPICS D’AQUESTA ESTACIÓ. ENS VA AGRADAR MOLT COMPRAR-HO I FER-NE UN TAST A CLASSE! MOLTS NENS I NENES VAN DESCOBRIR QUE ALGUNES FRUITES QUE ES PENSAVEN QUE NO ELS AGRADAVEN SÓN MOLT BONES!

https://photos.app.goo.gl/dWsr5HIyF7I4lN843

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *