DESCOBERTA DE L’ENTORN sessió 10

Ja ha començat el mes de Juny i durant aquest mes comença l’estiu. Ja s’acaba l’escola i s’apropen les vacances d’estiu. Cada dia fa més sol i calor, ja ens posem pantaló curt i màniga curta i comencem a anar a la platja i la piscina. QUE DIVERTIT ÉS L’ESTIU! Us deixo un parell de contes per conèixer més coses d’aquesta estació de l’any.

“Anem de vacances”

ANEM DE VACANCES - G. Conte - Àlbums web de Picasa | Canciones ...

“Conte del mes de JUNY”

Juny: 6 (El meu mes): Amazon.es: Espot, Laura, Monserrat, David ...

Ja heu vist que durant el mes de juny celebrem SANT JOAN, la nit més curta de l’any. Ho celebrem amb petards, fogueres i focs artificials. M’ajudeu a fer els focs artificials de Sant Joan? Necessiteu:

-Pintura.

-Una mica d’aigua per barrejar amb la pintura si aquesta és espessa.

-Palleta de refrescos.

-Ganes de bufar ben fort.

How to Paint Fireworks With Your Kids | My Kids' Adventures

També podeu fer-los amb pintura i rulls de paper de wc. Només caldrà que retalleu unes tires per una de les bandes del rull de paper, suqueu a la pintura i ja podeu començar a crear els vostres focs artificials.

Fabulous firework prints. It’s so easy to make a brilliant stamper just by cutting into an old toilet roll. Dip it into brightly coloured paint and print to make these stunning firework pictures. A craft for bonfire night that will get the kids ‘ooh’-ing and ‘aah’-ing. #fireworkprinting #printingfireworks #bonfirenightcraft #bonfirenightcraftforkids #bonfirenight

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *