LLENGUATGE sessió 10

Bon dia nens i nenes! Com esteu?

Per acabar la última sessió de llenguatge del curs us proposo dues activitats:

-Proposta 1: Primer de tot us proposo que escolteu el conte de la “Cigala i la Formiga”. És un conte que ens parla de la constància i l’esforç. Quan acabeu de llegar-lo i/o mirar-lo podeu encetar una conversa amb els pares i mares. Qui són els personatges del conte? Què li ha passat a la cigala? Què feien les formigues durant l’estiu? I la cigala? Què els ha passat a cadascun dels personatges quan ha arribat l’hivern?

La cigala i la formiga - APIC

https://get.google.com/albumarchive/110258442099006389783/album/AF1QipNVdfPHRzyCuo3chpucIx_ZA5gW8NpKJu1TuxIA

-Proposta 2: “Laboratori de lletres”. Per fer aquesta activitat caldrà que busqueu materials variats per casa. Seleccioneu i agafeu els que us poden anar bé per crear diverses lletres. Observeu-los, toqueu-los, manipuleu-los, mireu la forma que tenen, la duresa, el color etc. Quan acabeu penseu en la forma de les lletres que voleu crear. Quins són els materials que m’aniran bé? Utilitzant-los intento crear lletres i/o algunes paraules curtes. També podeu crear el vostre nom. I per què no…escriure el nom dels personatges del conte?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *