DESCOBERTA D’UN MATEIX sessió 9

Bon dia!!!

Avui acabem les propostes del cinc sentits. Ens centrarem amb l’únic sentit que ens falta treballar, el sentit de LA VISTA.

Amb la vista veiem les coses com són. Per exemple, el seu color, la seva forma, les seves característiques, si és llarg o curt.

  1. La primera activitat que us proposo és buscar per casa 3 objectes dels següents colors: NEGRE, VERD, BLAU, VERMELL, GROC, BLANC, ROSA, TARONJA, MARRÓ I LILA. Podeu posar els objectes en pilonets per classificar-los segons el color.

 

  1. “Gallineta cega”: En un moment tranquil i que tots estigueu junts (una estona de sofà), us tapeu els ulls. Les persones que estiguin al sofà es poden canviar de lloc, a continuació el nen o nena haurà de tocar i palpar les diferents persones per endevinar qui és cadascú.

 

  1. Caminem a cegues. Us tapeu els ulls i intenteu caminar un tros curtet fins arribar allà on sentim la veu de la mare, pare o germans que ens hauran de cridar. És fàcil caminar sense veure-hi? És difícili? T’ha agradat caminar a cegues?

 

  1. Per acabar pots fer les activitats en línia d’en Sàlix i els sentits. Avui toca fer l’apartat de la vista. https://clic.xtec.cat/projects/sentits2/jclic.js/index.html

BLOC D'INFANTIL: SÀLIX I ELS SENTITS

ESPERO QUE GAUDEIXIS DE TOTES LES ACTIVITATS QUE ET PROPOSO! UN PETÓ ENORME BONICS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *