MATEMÀTIQUES sessió 9

BON DIA NENS I NENES!

Avui la proposta requereix ser molt observador i parar atenció. Haureu de copiar patrons. És a dir, demana a algú que et faci un patró en un paper i col.loqui tres objectes (poden ser taps, agulles d’estendre, coberts…)d’una manera determinada i tu a sota l’has de copiar exactament igual en la mateixa posició.

Et deixo exemples:

AMB TAPS

AMB GOTS

AMB COBERTS

PROPOSTA 2: Ara et proposo que ajudis a casa a parar taula.

Primer de tot necessitaràs saber per a quantes persones hauràs de parar taula i que hi haurà per dinar o sopar. Així sabràs quantes forquilles, culleres, ganivets i gots hauràs de posar. Vinga doncs a comptar!!I I a col.laborar a casa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *