LLENGUATGE sessió 9

Bon dia bonics i boniques!

L’activitat d’avui és una activitat de consciencia fonològica que ens ajudarà a identificar i reconèixer diferents fonemes.

Teniu unes parelles d’ imatges. Haureu de mirar-les bé i escriure la paraula a sota de la imatge. Aneu dient la paraula i escolteu quina lletra sona per poder escriure-la (els pares els podeu ajudar a aquells qui els costi més). Un cop escrites les paraules fixeu-vos bé ja que a cada parella les lletres s’assemblen molt i molt, però hi ha alguna cosa que canvia. Sabries dir-me que canvia? MARCA ALLÒ QUE VEGIS QUE ÉS DIFERENT ENTRE UNA PARAULA I LA SEVA PARELLA.

*Ajuda pels pares. Les paraules són les següents:

-FOCS/BOCA

-SOL/COL

-GOMA/POMA

-SUC/CUC

-SAC/SAL

-RODA/ROCA

Set 38 Lletres Magnètiques Fusta Grans de Djeco | Agustí Mestre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *