ESCOLA VERDA “DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT”

El dia 5 de juny celebrarem el Dia mundial del MEDI AMBIENT, per tant l’activitat que us proposo avui és per aconseguir entre tots un món millor.   

JA SABEU QUE SOVINT, LES PERSONES NO CUIDEM EL NOSTRE PLANETA COM CALDRIA. 

La Terra viu envoltada d’embolcalls, de brutícia, de contaminació… que fan posar-la malalta. Molts éssers vius pateixen i fins i tot es moren, sovint per culpa de les persones, ja que no sabem actuar correctament. 

 

Per començar podeu escoltar aquestes dues cançons que ens recomana la Marta, mestra de música. La primera cançó és una iniciativa de “Dóna la nota” amb el Departament d’educació i es pretenia que totes les escoles la cantessin a les 11h, tot i que degut a la situació excepcional que estem vivint no podrà ser.  Esperem que us agradin molt!

 

A continuació si cliqueu a l’enllaç trobareu un capitol de dibuixos animats d’uns nens que volen ajudar al medi ambient. Voleu veure com? Podran aconseguir-ho?

https://youtu.be/ZiSboskv0HA 

Després de veure aquest vídeo, us heu pogut adonar de la importància que té: REDUIR, RECICLAR I REUTILITZAR per cuidar el nostre planeta. 

A l’escola ja ho intentem fer, portant l’esmorzar amb carmanyola, reciclant el paper que no volem, cuidant les plantes del pati, no tirant papers al terra..

I vosaltres a casa suposo que també ho feu. En questes setmanes hem compartit aprenentatges amb els pares i mares o germans que ens han ajudat a passar aquest confinament més divertit, però que a més, el fet de quedar-nos a casa també ens ha pogut venir molt bé per millorar la nostra relació amb el Planeta. Alguns heu après a fer pa amb les vostres pròpies mans, els pares i mares a gastar menys combustible per moure’s, a comprar en comerços dproximitat, a valorar a les persones que tenen cura de nosaltres, a vetllar per la salut de tots els que ens envolten, a consumir només el necessari… 

Així que avui us proposo realitzar una activitat per millorar la nostra relació amb l’entorn. Com si fos una “VACUNA” per curar la TERRA. En comptes de llençar a les escombraries el tetrabrik, el reutilitzarem.  

QUÈ PUC FER AMB ELL? Doncs el podeu convertir amb un pot per posar els colors, llapis…. o bé la mare i el pare el poden utilitzar com a pot per posar els comandaments de la televisió, per posar els estris de cuina de fusta o com a test per plantar-hi alguna flor o planta medicinal. 

CLICA A LA SEGÜENT IMATGE I T’EXPLIQUEM COM.

Das geht fix No. 14 - Tetrapack Upcycling - Tischlein deck dich

JA PODEU ESTAR MOLT CONTENTS I CONTENTES, JA QUE HEU FET MOLT BONA FEINA. AMB L’ACTIVITAT D’AVUI HEU AJUDAT AL NOSTRE PLANETA NO ACUMULAR TANTS ENVASOSSEGUR QUE LA TERRA US DONA LES GRÀCIES 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *