LLENGUATGE sessió 6

“BON DIA A TOTHOM”.

 Sol Solet, vine'm a veure, vine'm a veure. Sol Solet, vine'm a ...

Avui per començar bé el matí prepareu un missatge per mi o per els companys/es de la classe ja que fa dies que no ens veiem. Podeu començar amb un “Bon dia” i, a continuació expliqueu el que teniu pensat fer avui, quin temps fa, com us trobeu, què esmorzareu o heu esmorzat, amb que jugueu o distraieu aquest dies…em podeu explicar el que més us vingui de gust.  Quan ho tingueu tot pensat, ho graveu i m’ho envieu així podré saber més coses del vostre dia a dia.

Ja tinc ganes de veure-us a tots!

UNA FORTA ABRAÇADA.

*Espero rebre els vostres vídeos a agarc575@xtec.cat (teniu fins el dia 29 de Maig per enviar-ho). Si els vídeos pesen molt me’ls podeu enviar per WETRANSFER. A continuació us deixo les instruccions de com fer-ho. Cliqueu a la imatge per veure-ho.

CÓMO ENVIAR VIDEOS Y ARCHIVOS PESADOS | BIBLIOTECA ESCOLAR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *