Hem anat al teatre a veure ELS TRES PORQUETS

Hola a tots/es!

Avui hem anat a veure els titelles dels Tres porquets i..per a que us feu una idea del que hem vist i de lo divertit que ha estat, us deixem algunes fotografies! Esperem que us agradi!

 Fes un click i…a mirar-les! http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/Titelles%20estaquirot%20ELS%20TRES%20PORQUETS?nl=1&uc=21&isFromRichUpload=1 

un petó

7 thoughts on “Hem anat al teatre a veure ELS TRES PORQUETS

 1. Sònia Lozano

  L’Oriol m’explicava que al llop no li agradava la platja i jo no entenia res. Clar, és una altra versió!!!!! Estava encantat!!!!! Avui mateix li ensenyaré les fotos perquè així m’ho pugui explicar millor!!!!! Ets una màquina!!!! Quina feinada i d’un dia per l’altre!!!! Et trobarem a faltar Sílvia!!!!!

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sònia,
  Doncs La versió era semblant, tot i que mentre el porquet gran anava a la ciutat a buscar maons i tot per construir la seva casa, els altres dos porquets se’n van a la platja….i prenen el sol, es posen crema, hi ha una tortuga amb un estel. i marxen quan arriba el llop. I efectivament el llop només fa que queixar-se de la platja i la sorra…aquí vam riure bastant!Era un llop simpatìc i només feia que queixar-se. Va estar molt bé, tot i que curt!
  un petó

 3. Sònia Lozano

  Hola,
  Un dubte que tinc.Últimament l’Oriol em parla molt de la lletra lligada, ja esteu fent alguna cosa o és que simplement els hi heu comentat de cara al curs vinent?? És que m’ha sobtat que em parla de la lletra lligada però en canvi quan escriu només ho fa amb majúscules. Petonets

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sònia,
  A P4 i principis de P5 encara es continua treballat la lletra de pal (majuscules), la lletra lligada és a meitat-finals de P5 així que encara no estem fent res a l’escola amb ells relacionat amb la lletra lligada. Potser com que avegades juguem amb nens de P5 a l’hora del pati, ho comenten entre ells…
  Així que l’Oriol continuarà de moment amb la lletra de pal.
  un petó

 5. Sònia Lozano

  OK. Ja m’ho pensava però com em comenta molt el tema he pensat que potser a la classe ja anaveu fent alguna cosa. Moltes gràcies per treure’m del dubte.

 6. Marta mare Júlia taurons

  Hola Sonia,
  crec que el problema esta a l’hora d’acollida que juguen amb nens/es de primer. Algú de primer estava ensenyant a la Júlia a fer lletra lligada… ja li vaig dir que no ho fes.. que poquet a poquet.
  Fins despres

 7. Sònia Lozano

  Ah! Doncs potser sí que és això que dius Marta. És que m’ho diu molt últimament i a mi em sobtava perquè als quaderns no he vist pas que féssin la lletra lligada.
  Aprofito per comentar que quina passada com fa els números Ja!!! Hi ha alguns que els fa millor que jo i tot!!!!!! Vaig quedar parada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *